Ματωμένα Χρόνια Reviewed by Momizat on . Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής   Ζούμε την πιο δύσκολη αλλά και επικίνδυνη περίοδο των τελευταίων εξήντ Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής   Ζούμε την πιο δύσκολη αλλά και επικίνδυνη περίοδο των τελευταίων εξήντ Rating: 0

Ματωμένα Χρόνια

Ματωμένα Χρόνια

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

 

Ζούμε την πιο δύσκολη αλλά και επικίνδυνη περίοδο των τελευταίων εξήντα χρόνων. Η Οικονομική κρίση, έφερε την κρίση των φόρων, την διάλυση του κράτους και τα Ματωμένα Χρόνια της τρομοκρατίας και των δολοφονιών.

Εκεί που η χώρα μας, τουλάχιστον φαινομενικά, έδειχνε πως ξεπέρασε τα «μολυβένια χρόνια», όπου διάφορες, κυρίως ακροαριστερές οργανώσεις, σκορπούσαν τον θάνατο σε ανύποπτους πολίτες και έβαφαν με αίμα Ελληνικό την πατρίδα μας, ξαφνικά φαίνεται πως η τρομοκρατία αναβιώνει, αφού βρήκε το κατάλληλο πολιτικό και οικονομικό κλίμα.

Οι κακοί τρείς «Μάγοι» της καταστροφής, της φτώχιας και της ανεργίας δηλ. το Δ.Ν.Τ., η Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα και η Ε.Ε., άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και η ζωή μας από χαρούμενη έγινε εφιαλτική. Κανένας πλέον δεν αισθάνεται άνετα, κανένας δεν είναι ασφαλής και βέβαιος για το αύριο και σχεδόν κανένας δεν μιλάει με την γλώσσα της αλήθειας. Μέσα σ’ αυτήν την Κοινωνική «Αντάρα» και τον «Κυκεώνα» της διαφθοράς και της κλεψιάς, χάθηκαν τα Ιδανικά, οι Αξίες και οι Αρχές και ξεφύτρωσαν τα δηλητηριώδη μανιτάρια της τρομοκρατίας και του εγκλήματος.

Ποιοι έστησαν και ανέθρεψαν το σκηνικό αυτό; Όσοι μας κυβέρνησαν μέχρι σήμερα. Αυτοί που πρόταξαν τα προσωπικά και οικογενειακά τους συμφέροντα από τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί που άλλα έλεγαν, άλλα είχαν στον νου τους και άλλα έκαναν, που απαξίωσαν την Δημοκρατία, που ανέθρεψαν την οικογενειοκρατία, που άνδρωσαν την κλεπτοκρατία, που παραμέρισαν την Ορθόδοξη πίστη μας και που ξέχασαν πως « τα πολυτιμότερα πράγματα στην ζωή μας είναι η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια», αυτοί είναι υπεύθυνοι.

Ο τελευταίος κύκλος των δολοφονιών που ξεκίνησε στην χώρα μας είναι ό,τι το χειρότερο για όλους μας. Κανένας δεν πρέπει να διώκεται για το φρόνημά του και κανένας συνάνθρωπός μας δεν πρέπει να χάνει την ζωή του σ’ όποιο πολιτικό χώρο κι αν ανήκει, ό,τι και αν πιστεύει. Η ζωή είναι το πολυτιμότερο αγαθό και μας την έδωσε ο Θεός. Μόνο αυτός μπορεί να μας το αφαιρέσει και κανένας άλλος.

Οι τρείς τελευταίες, πολιτικές δολοφονίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και μας διέσυραν διεθνώς, μαρτυρούν ότι μερικοί έχουν κάνει την προσωπική τους υπέρβαση και μέσα στο οικονομικό και πολιτικό μπάχαλο, που επικρατούν στη χώρα μας, βυθίζοντας στην λύπη και στο δράμα ολόκληρες οικογένειες.

Η φραστική καταδίκη όλων των κομμάτων δεν σταματάει την κατάσταση και ο κύκλος του αίματος λειτουργεί σε βάρος της Δημοκρατίας. Ας ξυπνήσουν κυβέρνηση και Αντιπολίτευση και ας βρουν τρόπο να αναθεωρήσουν όλο το σύστημα Ασφαλείας της Χώρας γιατί ο Εφιάλτης επέστρεψε και είναι έτοιμος να φέρει το ΧΑΟΣ…!

Αφήστε το σχόλιο σας