Μαχητικές θέσεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Reviewed by Momizat on . Με αρκετό ενδιαφέρον παρακολούθησαν πολλοί τρικαλινοί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ιστορικό στέλεχος του χώρου του ΝΑΡ, Παν. Μαυροδειδή Με αρκετό ενδιαφέρον παρακολούθησαν πολλοί τρικαλινοί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ιστορικό στέλεχος του χώρου του ΝΑΡ, Παν. Μαυροδειδή Rating: 0

Μαχητικές θέσεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μαχητικές θέσεις από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με αρκετό ενδιαφέρον παρακολούθησαν πολλοί τρικαλινοί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ιστορικό στέλεχος του χώρου του ΝΑΡ, Παν. Μαυροδειδής, με σαφείς τρόπους ανέδειξε τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τόσο για το σύνολο των ζητημάτων εν όψει ευρωεκλογών (προτείνοντας έξοδο από την ΕΕ) όσο και για τα ζητήματα των περιφερειακών εκλογών, όπου μετέχει και στη Θεσσαλία, με το ψηφοδέλτιο «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία».
Σαφές στοιχείο, το ότι ο αγώνας για την υλοποίηση του προγράμματος υπέρ των εργαζομένων, «μπορεί να ανακόψει την καταστροφή, να αποσπάσει κατακτήσεις.  Να αποτελέσει την απάντηση στην κρίση του καπιταλισμού, ανοίγοντας τον δρόμο για την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας, την απελευθέρωση των εργαζόμενων από τα δεσμά του κέρδους και της εκμετάλλευσης, για να περάσει ο πλούτος, η ιδιοκτησία και η εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων. Δεν θα είναι δρόμος «απομόνωσης» αλλά ισότιμης αλληλέγγυας και διεθνιστικής συνεργασίας μαζί με τους λαούς της ευρύτερης περιοχής».

antarsya_theseis antarsya_theseis2 antarsya_theseis1 antarsya_theseis5

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή