Παρόμοια υπόθεση με αυτή της Ιωάννας Κολοβού θα σκάσει και στα Τρίκαλα τις επόμενες μέρες.
Ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μέσω δικηγόρου, να αδειάσει το χώρο και σε διάστημα πέντε ημερών να φύγει από το σπίτι.
Για χρέος του ιδιοκτήτη 40.000 ευρώ στην τράπεζα, η οποία το “έδωσε” στα γνωστά πλέον funds, αρπάζουν τώρα ένα σπίτι αξίας 200.000 ευρώ περίπου.
Μόνοι και αβοήθητοι δυστυχώς οι δανειολήπτες, με τη θηλιά να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους και δεν μιλάμε για όσους στρατηγικά είναι κακοπληρωτές.
Πάρα πολλές είναι οι καταγγελίες όσων δεν ξέρουν τι οφείλουν, δεν έχουν ενημέρωση, δεν μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, καθώς συνήθως η αντιπρόταση που τους γίνεται οδηγεί σε αδιέξοδο.
Τα funds κλείνουν οποιαδήποτε δίοδο επικοινωνίας και απλά μέσω δικηγόρων ειδοποιούν για την έξωση…
Σχεδόν 100.000 πλειστηριασμοί έγιναν το 2023 ενώ πολλές χιλιάδες ακόμα ετοιμάζονται για το 2024. Κι εμείς τι κάνουμε;
Μα φυσικά ασχολούμαστε με το γάμο των ομόφυλων λες κι αυτό είναι το μέγα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας.
Ας τους δώσει ο Παπαδημούλης κανένα σπίτι να μείνουν όπως έκανε ο Κασσελάκης.