Μα ποιoς κυβερνά αυτόν τον πάτο ; Reviewed by Momizat on . Aχιλλέας Οικονόμου: Αυτή τη στιγμή και με αφορμή το σκάνδαλο Novartis γίνονται 3 διαφορετικοί πόλεμοι: 1. Μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Οι πρώτοι τα δίνουν όλα και με κ Aχιλλέας Οικονόμου: Αυτή τη στιγμή και με αφορμή το σκάνδαλο Novartis γίνονται 3 διαφορετικοί πόλεμοι: 1. Μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Οι πρώτοι τα δίνουν όλα και με κ Rating: 0

Μα ποιoς κυβερνά αυτόν τον πάτο ;

Μα ποιoς κυβερνά αυτόν τον πάτο ;

Aχιλλέας Οικονόμου: Αυτή τη στιγμή και με αφορμή το σκάνδαλο Novartis γίνονται 3 διαφορετικοί πόλεμοι:

1. Μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Οι πρώτοι τα δίνουν όλα και με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Αναμείνατε στο ακουστικό για τα επόμενα. Το ακουστικό θα είναι από συσκευή Siemens.

2. Μεταξύ Μητσοτακικών και Καραμανλικών. Πρώτη φορά αγανάκτησαν ΝΔκράτες για την ασυλία της καταλληλότερης εθνικής εφεδρείας. Οι νεότεροι σου λένε “το πάρτυ έγινε 2004-2009 και θα την πληρώσουμε εμείς;)


3. Μεταξύ περιβάλλοντος Γεννηματά και συστηματος Βενιζέλου (όσο υπάρχει ακόμη + Λοβέρδος). Για αυτό και η καθυστερημένη ανακοίνωση από το κίνημα Αλλαγής.

Αυτά νομίζω. Αλλά και έξω να πέφτω, ισχύει αυτό που (περίπου, με μικρή αλλαγή) λένε οι Κατσιμιχαίοι: “Έτσι κι’ αλλιώς όλα είναι προσωπικές εικασίες…”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή