Μα τι έπαθε η Σούλα με τη Μαριλίζα ; Reviewed by Momizat on . "Δεν θα μιλήσω ποτέ αρνητικά για το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που υπηρέτησα δεκαέξι χρόνια", είπε χθες η Μαριλίζα στη Βουλή (απλώς κάθεται στα ίδια έδρανα μ´ αυτούς που β "Δεν θα μιλήσω ποτέ αρνητικά για το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που υπηρέτησα δεκαέξι χρόνια", είπε χθες η Μαριλίζα στη Βουλή (απλώς κάθεται στα ίδια έδρανα μ´ αυτούς που β Rating: 0

Μα τι έπαθε η Σούλα με τη Μαριλίζα ;

Μα τι έπαθε η Σούλα με τη Μαριλίζα ;

“Δεν θα μιλήσω ποτέ αρνητικά για το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που υπηρέτησα δεκαέξι χρόνια”, είπε χθες η Μαριλίζα στη Βουλή (απλώς κάθεται στα ίδια έδρανα μ´ αυτούς που βρίζουν το ΠΑΣΟΚ, την ιστορία και τα στελέχη του). Όχι αγαπητή Μαριλίζα, δεν υπηρέτησες ποτέ το ΠΑΣΟΚ.Το λεηλάτησες δεκαέξι χρόνια και μετά το πρόδωσες.

Και κάτι ακόμη σχετικά με την κ. Ξενογιαννακοπούλου:Όταν ο κ. Τσίπρας έβριζε με τον χειρότερο τρόπο τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του (κυβέρνηση Τσολάκογλου, Πινοσέτ, γερμανοτσολιάδες κλπ), η κ. Μαριλίζα ήταν κορυφαία υπουργός (Υπουργός Υγείας και Αν. ΥπΕξ) και δεν θυμάμαι να παραιτήθηκε από υπουργός, ούτε να καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο.Μεγάλη υπόθεση η αξιοπρέπεια, η συνέπεια, οι αξίες στη ζωή. Λέξεις άγνωστες για κάποιους.

[από το διαδίκτυο]

Σχόλια (2)

 • Βλάχος Παναγιώτης

  Κα Μερεντίτη
  Η αξιοπρέπεια και άλλες συναφείς καλές ιδιότητες, έχουν ως πηγή την ηθική και γενικότερα το ηθικό υπόβαθρο του ανθρώπου.

  Η ιδιότητα της ηθικής στο σαθρό πιλοτικό μας σύστημα της ανεξέλεγκτης κομματοκρατίας δεν υπάρχει ούτε ως δείγμα.

  Για περισσότερη ενημέρωση σας παραπέμπω:
  α) Στο άρθρο της κας Νατάσας Γρατσάνη που έχει δημοσιεύσει η φιλόξενη ιστοσελίδα της TRIKKHpress.

  β) Στο πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου μου με τίτλο “ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” όπου γίνεται η ανάλυση του ζητήματος της ηθικής και παρουσιάζεται ο Κώδικας της Ορθής Πρακτικής και Δεοντολογίας για την Καλή Διακυβέρνηση.
  Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://www.newpoliticalsystem.gr

  Σε ότι αφορά το Γιώργο Παπανδρέου και την ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-2009, μη με προκαλείτε, με τους αλόγιστους χειρισμούς των, οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ, τον Ελληνικό Λαό στη φτωχοποίηση και τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς κάτω από το 10%, χωρίς βέβαια να είναι άμοιροι ευθυνών και οι προηγούμενοι.

  Παν. Βλάχος

  Απάντηση
 • IΩN-TRIKKAIOS

  Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου; Νομίζω ότι όλα τα έκανε καλά.
  Για πέστε μας λοιπόν, τι έπρεπε κατά τη γνώμη σας να κάνει; Νομίζω ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος.
  Η ΝΔ μας είχε φέρει σε αδιέξοδο και να μη γινόμαστε μετά χριστό προφήτες.

  ΙΟΝ-TRIKKAIOS

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή