Μεγάλη αναστάτωση στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων – Στον “αέρα” οι μαθητές , δεν υπάρχουν αίθουσες Reviewed by Momizat on . Αν θυμηθούμε τις προγραμματικές δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας για ενίσχυση του θεσμού των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων, σίγουρα δεν αντιστοιχούν σε αυτό Αν θυμηθούμε τις προγραμματικές δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας για ενίσχυση του θεσμού των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων, σίγουρα δεν αντιστοιχούν σε αυτό Rating: 0

Μεγάλη αναστάτωση στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων – Στον “αέρα” οι μαθητές , δεν υπάρχουν αίθουσες

Μεγάλη αναστάτωση στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων – Στον “αέρα” οι μαθητές , δεν υπάρχουν αίθουσες

Αν θυμηθούμε τις προγραμματικές δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας για ενίσχυση του θεσμού των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων, σίγουρα δεν αντιστοιχούν σε αυτό που συμβαίνει τώρα στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Το Πρότυπο Δεύτερο ΕΠΑΛ Τρικάλων βρίσκεται σε αναζήτηση στέγης, καθώς το κτίριο στο οποίο στεγάζεται κρίνεται ανεπαρκές για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Οι μαθητές είναι στην κυριολεξία αναστατωμένοι αφού δεν υπάρχουν αίθουσες για να γίνουν τα μαθήματα και τα παιδιά βρίσκονται στις αυλές.

Μαθήματα γίνονται στις γωνίες του αμφιθεάτρου ενώ τα μαθήματα Γενικής Παιδείας γίνονται στις αίθουσες των εργαστηρίων του σχολείου.

Δυστυχώς το σχολικό περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει τον λόγο ύπαρξής του, τον Πρότυπο του χαρακτήρα.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έχει θορυβήσει τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του τεράστιου προβλήματος και δηλώνουν συγχρόνως ότι δεν θα επιτρέψουν να υιοθετηθούν λύσεις οι οποίες δεν θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Πρότυπου σχολείου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή