"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

Μεγάλη αναστάτωση στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων – Στον “αέρα” οι μαθητές , δεν υπάρχουν αίθουσες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αν θυμηθούμε τις προγραμματικές δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας για ενίσχυση του θεσμού των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων, σίγουρα δεν αντιστοιχούν σε αυτό που συμβαίνει τώρα στο Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Tο κτίριο στο οποίο στεγάζεται κρίνεται ανεπαρκές για την εξυπηρέτηση των μαθητών και το Πρότυπο 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων βρίσκεται σε αναζήτηση στέγης.

Οι μαθητές είναι στην κυριολεξία αναστατωμένοι αφού δεν υπάρχουν αίθουσες για να γίνουν τα μαθήματα και τα παιδιά βρίσκονται στις αυλές.

Μαθήματα γίνονται στις γωνίες του αμφιθεάτρου ενώ τα μαθήματα Γενικής Παιδείας γίνονται στις αίθουσες των εργαστηρίων του σχολείου.

Δυστυχώς το σχολικό περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει τον λόγο ύπαρξής του, τον Πρότυπο του χαρακτήρα.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έχει θορυβήσει τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, που αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα άμεσης επίλυσης του τεράστιου προβλήματος και δηλώνουν συγχρόνως ότι δεν θα επιτρέψουν να υιοθετηθούν λύσεις οι οποίες δεν θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Πρότυπου σχολείου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που κρυφτηκε η λαλιστατη κ. Παπακωστα??? Που εβγαλε πυρινο λογο στη βουλη και κατεκλυσε και τα τοπικα μεσα με περισπουδαστα αρθρα και κατηγοριες εναντιον των εκπαιδευτικων που δεν θελουν την αναβαθμιση της παιδειας!!! Η κυρια και η κυβερνηση της και ειδικα ο πρωθυπουργος της..ενδιαφερονται σφοδρα και το αποδεικνυουν καθημερινα!!! Και τα αποτελεσματα ορατα στα ματια σας…Μαθηματα στο προαυλιο και στις τεσσερις γωνιες του αμφιθεατρου! Τα παιδια του λαου στην απεξω μη τυχον και εγκλωβιστουν σε κανενα πανεπιστημιο και τα δικα τους στα ιδιωτικα πανεπιστημια του εξωτερικου…

  2. Το πολυ-πολυ αν εμφανιστει η εν λογω βουλευτης να μας ξαναθυμισει την κορη της Αλεκας Παπαρηγα η οποια κοντευει τα πενηντα αισιως, κι οτι απο πισω απο ολα κρυβεται το ΠΑΜΕ και το Καπα Καπα Ε τα οποια εκτος του οτι δεν θελουν την αναβαθμιση της παιδειας, γιατι ειναι τεμπεληδες και θελουν μονο πορειες και διαμαρτυριες…εχουν κι εναν μαγικο τροπο να εξαφανιζουν αιθουσες για να δημιουργουν προβληματα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης