Μεγάλη ανταπόκριση τρικαλινών στη συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα Reviewed by Momizat on . Οι εικόνες ντροπής ας αποτελέσουν το έναυσμα για τη δημιουργία της παγκόσμιας κατακραυγής των απλών πολιτών και την απαίτηση από κυβερνήσεις και διεθνείς οργανι Οι εικόνες ντροπής ας αποτελέσουν το έναυσμα για τη δημιουργία της παγκόσμιας κατακραυγής των απλών πολιτών και την απαίτηση από κυβερνήσεις και διεθνείς οργανι Rating: 0

Μεγάλη ανταπόκριση τρικαλινών στη συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα

Μεγάλη ανταπόκριση τρικαλινών στη συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα

Οι εικόνες ντροπής ας αποτελέσουν το έναυσμα για τη δημιουργία της παγκόσμιας κατακραυγής των απλών πολιτών και την απαίτηση από κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς για ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να σταματήσει άμεσα η γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Η Τρικαλινή Ομάδα Στήριξης της Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”, και συμμετέχει  στην καμπάνια της οργάνωσης Fair Planet και του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού για την προσπάθεια συλλογής ιατροφαρμακευτικής βοήθειας και αποστολής της στη Γάζα.

farmaka_gaza farmaka_gaza1

Ήδη ανταποκρίθηκαν συνδικάτα, συλλόγοι, πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, πολίτες της πόλης και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Τα φάρμακα συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, καθημερινά 11:00 με 13:00  έως Παρασκευή 25 Ιουλίου.

farmaka_gaza3 farmaka_gaza4

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή