Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στα Τρίκαλα απάντηση στη Χρυσή Αυγή Reviewed by Momizat on . Εκατοντάδες  κόσμου πολλοί εκ των οποίων νεολαίοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κομμάτων και συλλογικοτήτων για αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίο Εκατοντάδες  κόσμου πολλοί εκ των οποίων νεολαίοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κομμάτων και συλλογικοτήτων για αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίο Rating: 0

Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στα Τρίκαλα απάντηση στη Χρυσή Αυγή

Μεγάλη αντιφασιστική πορεία στα Τρίκαλα απάντηση στη Χρυσή Αυγή

Εκατοντάδες  κόσμου πολλοί εκ των οποίων νεολαίοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κομμάτων και συλλογικοτήτων για αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου  και πορεία προς το ξενοδοχείο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής . 

Με μαζικότητα και μαχητικότητα ,παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες , έβρεχε συνεχώς , η πορεία έφτασε λίγα μέτρα από τον χώρο της εκδήλωσης όμως οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν την προσέγγιση.

Οι συμμετέχοντες χαρακτήρισαν «ναζιστική συμμορία» τη Χρυσή Αυγή και ανέφεραν πως αυτοί που χτυπάνε μετανάστες, αγωνιστές και εργάτες  , θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει από το λαό .

 

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή