Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση 2 εγκληματικών οργανώσεων Reviewed by Momizat on . Διακινούσε χασίς και κοκαϊνη σε Λάρισα και Βόλο- Έχουν συλληφθεί πάνω από 30 άτομα- 4 άτομα εμπλεκόμενα από το Δήμο Φαρκαδόνας Ξεπερνούν τις 30 οι συλλήψεις σε Διακινούσε χασίς και κοκαϊνη σε Λάρισα και Βόλο- Έχουν συλληφθεί πάνω από 30 άτομα- 4 άτομα εμπλεκόμενα από το Δήμο Φαρκαδόνας Ξεπερνούν τις 30 οι συλλήψεις σε Rating: 0

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση 2 εγκληματικών οργανώσεων

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση 2 εγκληματικών οργανώσεων

Διακινούσε χασίς και κοκαϊνη σε Λάρισα και Βόλο- Έχουν συλληφθεί πάνω από 30 άτομα- 4 άτομα εμπλεκόμενα από το Δήμο Φαρκαδόνας

Ξεπερνούν τις 30 οι συλλήψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο της εν εξελίξει μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που εισήγαγαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στη Θεσσαλία.

Έως τώρα, στη Λάρισα έχει σχηματιστεί δικογραφία για συνολικά 119 άτομα, εκ των οποίων έχουν συλληφθεί τα 17, μεταξύ αυτών και τα τρία αρχηγικά μέλη της μίας οργάνωσης.
Στον Βόλο, δικογραφία σχηματίστηκε για 24 άτομα, από τα οποία έχουν συλληφθεί τα 16, ανάμεσά τους και τα τρία αρχηγικά μέλη της άλλης οργάνωσης.

Αφήστε το σχόλιο σας