Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του νομού Τρικάλων με αυξημένη εγκληματικότητα. Η Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του νομού Τρικάλων με αυξημένη εγκληματικότητα. Η Rating: 0

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Τρίκαλα

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Τρίκαλα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του νομού Τρικάλων με αυξημένη εγκληματικότητα.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων και της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίας Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν (242) άτομα, προσήχθησαν (9), ενώ ακόμηελέγχθηκαν (221) οχήματακαι διενεργήθηκαν (10) κατ’ οίκον έρευνες.

Επιπλέον,συνελήφθησαν (7) άτομα και συγκεκριμένα:

–      Έξι (6) ημεδαποίγια κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

–      Ένας (1) ημεδαπόςγια στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά (55) παραβάσεις, από τις οποίες:

–      (48) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και

–      (7) για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή