"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Μεγάλη επιτυχία σπουδαστών του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα»

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

 

            Με μεγάλη επιτυχία επισφραγίστηκε και αυτή η χρονιά για το «ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» και για τους σπουδαστές του Τμήματος Προετοιμασίας για την Εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Πανεπιστημίων. Συγκεκριμένα:

karagiorgos-filipas

Ο σπουδαστής του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Καραγεώργος Ιωάννης-Φίλιππας του Δημητρίου, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1η σχολή προτίμησης). Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και πιάνο, και έλαβε με Άριστα πτυχίο Ειδικού Αρμονίας τον Ιούνιο του 2015.

kar-f

Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Καραγεώργου Μαρία-Παναγιώτα του Δημητρίου, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (1η σχολή προτίμησης). Σπούδασε ανώτ. θεωρητικά και πιάνο, και έλαβε πτυχίο Ειδ. Αρμονίας τον Ιούνιο του 2015 με Άριστα.

karali-agr

Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Καραλή Ειρήνη-Αγορίτσα του Κωνσταντίνου, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στα ειδικά μαθήματα της Αρμονίας και των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων. Εισήχθη στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (1η σχολή προτίμησης). Σπούδασε βιολοντσέλο, κλασική κιθάρα, ανώτ. θεωρητικά και πιάνο, και και έλαβε πτυχίο Ειδ. Αρμονίας τον Ιούνιο του 2015 με Άριστα.

papari-el

Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Πάπαρη Ελένη του Γεωργίου, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Σπουδάζει στο «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» μονωδία, ανώτ. θεωρητικά και πιάνο.

gkoylitoy-athanasia

Η σπουδάστρια του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», Γκουλίτου Αθανασία του Ηλία, εισήχθη στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Σπούδασε κλ. κιθάρα, ανώτ. θεωρητικά και κόρνο, και έλαβε τον Ιούνιο του 2014 με Άριστα πτυχίο Ειδ. Αρμονίας.

Οι επιτυχόντες είναι μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kasiola Voices, της Χορωδίας Νέων, της Ορχήστρας Εγχόρδων, του Συνόλου Μοντέρνας Μουσικής και της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», καθώς επίσης και της «Χορωδίας Τρικάλων», έχοντας λάβει μέρος σε πλήθος συναυλιών.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία τους αποτέλεσε η παράλληλη παρακολούθηση του εξειδικευμένου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ του «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ», το οποίο από τη στιγμή της λειτουργίας του έχει να επιδείξει αριστεύσεις στα ειδικά μαθήματα της Αρμονίας και του Dictée – Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων και πρώτες θέσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Το σχολικό έτος 2015-16 δίδαξαν η διευθύντρια του Ωδείου, κ. Αναστασία Κασιώλα, ο καθηγητής ΑνωτΡΙΚΑΛΩΝ Τ.  νωτ. επιμελήτρια Ανωτ.με υποτροφ. Θεωρητικών του Ωδείου, κ. Παύλος Σπυρόπουλος, και, στα σεμιναριακά μαθήματα, η διευθύντρια σπουδών του Ωδείου και υπεύθυνη της Σχολής Ανωτ. Θεωρητικών κ. Μαρκέλλα Τσούβα-Κασιώλα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης