"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων,με τίτλο «Χρώμα και Φως»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη προσέλευση φιλότεχνων Τρικαλινών έγιναν το τα εγκαίνια της  εικαστικής έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων,με τίτλο «Χρώμα και Φως» στο «Κουρσούμ» Τζαμί! Στην τελετή των εγκαινίων μίλησε η πρόεδρος κα Μαρία Ζιάκα για τις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και για την έκθεση, όπου ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι είναι φέτος οι μαθητές των σχολείων, τόνισε ότι στόχος του συλλόγου για φέτος είναι  η ομαδική δουλειά των παιδιών ώστε να αναπτυχθεί πνεύμα συνεργασίας και κάλεσε τους εκπαιδευτικούς να ανταποκριθούν στην πρόσκληση. 

Εκ μέρους της Δημ. Αρχής παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος προγραμματισμού, ανάπτυξης και τουρισμού Ντίνα Δήμα και ο Δημοτικός σύμβουλος Τάσος Κατσιάνης, οι οποίοι απήυθυναν χαιρετισμό και μίλησαν με θερμά λόγια για τις δραστηριότητες του συλλόγου και τη γενικότερη παρουσία του εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την δρασάψογη διοργάνωση της έκθεσης και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

dsc08646

Υπενθυμίζεται ότι η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 20 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά  το πρωί (10:00-14:00) και το απόγευμα (18:00-10:00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης