Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . Από τη ΓΑΔ Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι "στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και κατασ Από τη ΓΑΔ Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι "στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και κατασ Rating: 0

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία

Από τη ΓΑΔ Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι “στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 7ημερο (από 11-09-2013 μέχρι και 17-09-2013) αστυνομικές εξορμήσεις σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στις εξορμήσεις αυτές συμμετείχαν οι κατά τόπους Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), Δίωξης Ναρκωτικών κ.λπ. από το προσωπικό των αρμόδιων Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Αποκλειστικά στις εξορμήσεις αυτές:

  • διατέθηκαν 781 αστυνομικοί και 330 οχήματα,
  • προσήχθησαν 537 άτομα από τα οποία 270 ημεδαποί και 267 αλλοδαποί,
  • ελέγχθησαν 7.247 οχήματα,
  • συνελήφθησαν 81 άτομα για διάφορα ποινικά αδικήματα και συγκεκριμένα:

– 19 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών,
– 21 για καταδιωκτικά έγγραφα,
– 30 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και
– 11 λοιπά αδικήματα,

  • διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν συνολικά (1.971) παραβάσεις της ποινικής νομοθεσίας, καθώς και διοικητικές παραβάσεις, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Διοικητικές – Δημοτικές Αρχές, από τις οποίες οι (272) αφορούν παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι (1.699) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.),
  • κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, όπλα, λαθραίος καπνός, είδη παραεμπορίου κλπ και ειδικότερα:

– 0,1 γραμμάρια ηρωίνης,
– 38,28 γραμμάρια κάνναβης,
– 325 ναρκωτικά δισκία,
– 1.500 γραμμάρια λαθραίου καπνού,
– 5 κυνηγετικά όπλα,
– 1 κινητό τηλέφωνο και
– 1.045 είδη παραεμπορίου.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Παρόμοιες αστυνομικές εξορμήσεις θα συνεχιστούν από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή