Μεγάλη η ανταπόκριση των Τρικαλινών για την 12χρονη Κωνσταντίνα Reviewed by Momizat on . Περίπου 3000 Τρικαλινοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την οικονομική στήριξη της 12χρονης Κωνσταντίνας . Όλα Περίπου 3000 Τρικαλινοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την οικονομική στήριξη της 12χρονης Κωνσταντίνας . Όλα Rating: 0

Μεγάλη η ανταπόκριση των Τρικαλινών για την 12χρονη Κωνσταντίνα

Μεγάλη η ανταπόκριση των Τρικαλινών για την 12χρονη Κωνσταντίνα

Περίπου 3000 Τρικαλινοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την οικονομική στήριξη της 12χρονης Κωνσταντίνας . Όλα τα έσοδα θα δοθούν  στην οικογένεια της  Κωνσταντίνας η οποία  πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.

Φωτογραφία του χρήστη trikalasportiva.wordpress.com.
Αγωνίστηκαν για τον ιερό αυτό σκοπό οι ομάδες του Α Ο Τρίκαλα και των Φίλων Κυργιάκου στην οποία συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. 
Ήταν μια όμορφη ποδοσφαιρική εκδήλωση η οποία έφερε οικογένειες στο γήπεδο και είχε όπως προείπαμε ιερό σκοπό .
Τιμήθηκαν πριν την αναμέτρηση οι Σωτήρης Κυργιάκος, Γιώργος Βακουφτσής , Λάμπρος Χούτος, Κώστας Φορτούνης αλλά και ο αρχηγός του Α Ο Τρίκαλα , Άγγελος Βέρτζος.

Φωτογραφία του χρήστη trikalasportiva.wordpress.com.
Ο Α Ο Τρίκαλα στον οποίο έπαιξαν και αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων επικράτησε με σκορ 2-1 με δύο γκολ του Γιαννιτσάνη ενώ ισοφάρισε για τους φίλους Κυργιάκου ο Γιαννακόπουλος με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι και το σώμα του Πάνου. Ο Γιαννακόπουλος είχε και προσπάθεια η οποία βρήκε δοκάρι στην εστία του ΑΟΤ.

Φωτογραφία του χρήστη trikalasportiva.wordpress.com.

 

trikalasportiva.wordpress.com

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή