Μεγάλη η προσφορά σχολικών ειδών για άπορους μαθητές Reviewed by Momizat on . Για άλλη μια φορά οι τρικαλινοί έκαναν πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη. Ιδιώτες και επιχειρηματίες προσέφεραν στο αρμόδιο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, πλ Για άλλη μια φορά οι τρικαλινοί έκαναν πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη. Ιδιώτες και επιχειρηματίες προσέφεραν στο αρμόδιο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, πλ Rating: 0

Μεγάλη η προσφορά σχολικών ειδών για άπορους μαθητές

Μεγάλη η προσφορά σχολικών ειδών για άπορους μαθητές

Για άλλη μια φορά οι τρικαλινοί έκαναν πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη. Ιδιώτες και επιχειρηματίες προσέφεραν στο αρμόδιο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, πλήθος σχολικών ειδών, απαραίτητων για μαθητές του Δήμου μας, που τα έχουν ανάγκη στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Επί πολλές ημέρες, τα διάφορα είδη – προσφορές, συγκεντρώνονταν στο πνευματικό Κέντρο και στη συνέχεια, αποδίδονται σε όσους μαθητές τα έχουν ανάγκη, διά μέσου των σχολικών μονάδων.
Ο Δήμος Τρικκαίων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για αυτή την  κίνηση αλληλεγγύης και στήριξης των συμπολιτών, από τους ίδιους τους συμπολίτες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή