Μεγάλη ιστορική έρευνα από τον Σωτήρη Χατζηγάκη για μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την Τρικαλινή ιστορία Reviewed by Momizat on . Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις  ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στα τοπικά δρώμενα . Μέσα Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις  ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στα τοπικά δρώμενα . Μέσα Rating: 0

Μεγάλη ιστορική έρευνα από τον Σωτήρη Χατζηγάκη για μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την Τρικαλινή ιστορία

Μεγάλη ιστορική έρευνα από τον Σωτήρη Χατζηγάκη για μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την Τρικαλινή ιστορία
Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις  ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στα τοπικά δρώμενα .
Μέσα από τις πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές εξελίξεις επιδιώκει να συμβάλει στην τοπική ιστορία με μία άρτια τεκμηριωμένη παρέμβαση .
Το βιβλίο αφορά  αναδρομή στην Τρικαλινή ιστορία από την απελευθέρωση των Τρικάλων το 1881 μέχρι σήμερα και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι θα πρόκειται για ένα τολμηρό και ειλικρινές μανιφέστο που θα απαντάει «έξω από τα δόντια» σε μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την τοπική μας ιστορία .
Ήδη ο πρώην υπουργός ολοκληρώνει τους προσεχείς μήνες την πολύ μεγάλη ιστορική έρευνα .

Οι σημαντικές αυτές δράσεις όμως ξεκινούν με κάτι άλλο. Ο πρώην υπουργός έχει ήδη τελειώσει την συγγραφή του βιβλίου του με τίτλο “Υπηρετώντας τη Δικαιοσύνη το οποίο θα εκδοθεί με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και αναφέρεται στις παρεμβάσεις του ως υπουργός Δικαιοσύνης.

Τέλος , σε εξέλιξη βρίσκεται σε εξέλιξη το βιβλίο της αυτοβιογραφίας του Σωτήρη Χατζηδάκη με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια και τις δράσεις του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή