Μεγάλη ιστορική έρευνα από τον Σωτήρη Χατζηγάκη – Η Τρικαλινή πολιτική ιστορία από το 1881 έως σήμερα Reviewed by Momizat on . Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις από την απελευθέρωση των Τρικάλων  μέχρι σήμερα ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει γι Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις από την απελευθέρωση των Τρικάλων  μέχρι σήμερα ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει γι Rating: 0

Μεγάλη ιστορική έρευνα από τον Σωτήρη Χατζηγάκη – Η Τρικαλινή πολιτική ιστορία από το 1881 έως σήμερα

Μεγάλη ιστορική έρευνα από τον Σωτήρη Χατζηγάκη – Η Τρικαλινή πολιτική ιστορία από το 1881 έως σήμερα

Με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις από την απελευθέρωση των Τρικάλων  μέχρι σήμερα ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά στα τοπικά δρώμενα . 

Ο πρώην υπουργός μέσα από τις πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές εξελίξεις επιδιώκει να συμβάλει στην τοπική ιστορία με μία άρτια τεκμηριωμένη παρέμβαση . 

 Πρόκειται για το νέο βιβλίο του Σ. Χατζηγάκη με την αναδρομή στην Τρικαλινή ιστορία και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι θα πρόκειται για ένα τολμηρό και ειλικρινές μανιφέστο που θα απαντάει «έξω από τα δόντια» σε μεγάλα και μικρά γεγονότα που σημάδεψαν την τοπική μας ιστορία .

Ήδη ο πρώην υπουργός ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη ιστορική έρευνα . 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή