Μεγάλη συναυλία από τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies Reviewed by Momizat on . Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies έρχονται στα πλαίσια της χειμερινής τους περιοδείας  για μια συναυλία στα   Τρίκαλα. Μετά από ένα καλοκαίρι με επιτυχημένες Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies έρχονται στα πλαίσια της χειμερινής τους περιοδείας  για μια συναυλία στα   Τρίκαλα. Μετά από ένα καλοκαίρι με επιτυχημένες Rating: 0

Μεγάλη συναυλία από τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies

Μεγάλη συναυλία από τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies

pavlΟ Παύλος Παυλίδης & οι B-movies έρχονται στα πλαίσια της χειμερινής τους περιοδείας  για μια συναυλία στα   Τρίκαλα.
Μετά από ένα καλοκαίρι με επιτυχημένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα έρχονται για να μας διηγηθούν «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί» τόσο από το πρόσφατο παρελθόν όσο και από παλαιότερες μουσικές διαδρομές του Π. Παυλίδη.
Ένα  πρόγραμμα από όλη τη μουσική πορεία του ξεχωριστού δημιουργού που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών εώς και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του.
Μαζί του, όπως άλλωστε και όλα τα τελευταία χρόνια , οι B movies  που πάντα με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο  «ερμηνεύουν» τα τραγούδια του Π.Παυλίδη, δίνοντας έτσι την αίσθηση του «διαφορετικού» σε κάθε συναυλία τους.
Οι Β-movies είναι οι : Τόλης Δεληγιάννης ( μπάσο )
Αλέκος Σπανίδης ( τύμπανα )
Ορέστης Μπενέκας ( πλήκτρα )
Θανάσης Τζίνγκοβιτς ( ηλ. κιθάρα )
εναρξη 22:00
εισοδος 10 ευρω
http://www.youtube.com/watch?v=HDkrBWzatdA
http://www.youtube.com/watch?v=FcM0ieJJrbA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή