"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.4 C
Trikala

Μεγάλη συναυλία για το νερό στη Θεσσαλονίκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πλήθος κόσμου δίνει το «παρών» στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους, με σύνθημα «Υπερασπίσου το Νερό».

Η συναυλία άνοιξε με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και τραγουδούν επίσης οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Φοίβος Δεληβοριάς, Δημήτρης Μυστακίδης, το μουσικό σχήμα «Η Πριγκιπέσα» και οι «Χειμερινοί Κολυμβητές».

Στη συμμετοχή του κόσμου έδωσε έμφαση ο πρόεδρος του Σωματειου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ Γιώργος Αρχοντόπουλος, σημειώνοντας ότι «ξεκίνησαν άνθρωποι από την Πιερία, τη Δράμα, τη Λάρισα και ήρθαν στη συναυλία». «Να μην γίνει το νερό όπως το ρεύμα ακριβό» σχολίασε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και υποστήριξε ότι «η Ρυθμιστική Αρχή Υδάτων είναι μια ιδιωτικοποίηση όπως και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας».

«Οι πολίτες δεν πιστεύουν λέξη από τα ψέματα Μητσοτάκη πως δεν ιδιωτικοποιεί το νερό»

«Η τεράστια σε όγκο συναυλία στην Θεσσαλονίκη κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, δείχνει ότι η κοινωνία δεν πιστεύει λέξη από τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και συνεχίζει: «Ο νόμος που ψήφισε ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση με την δημιουργία Ρυθμιστικής Αρχής. Άλλωστε, ο ίδιος από το 2018 είχε προαναγγείλει τα σχέδια του για «στρατηγικό επενδυτή» και ρυθμιστική αρχή που θα ελέγχει την αγορά».

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλήγει ως εξής: «Στις 21 Μαΐου οι Έλληνες πολίτες και με την ψήφο τους θα στείλουν το μήνυμα ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι ότι η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει τέλος σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης του».

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλοί μου άνθρωποι, τι δεν καταλαβαίνετε; Αφού σας διαβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός ότι δεν θα ιδιωτικοποιηθεί το νερό…
    Πάλι αστεία λέω, όλο αστεία…

  2. Όλη η μονταζιέρα των αριστερών και του λαϊκισμού για να παραπληροφορήσει το κοινό, προκειμένου να μαζέψει ψηφαλάκια και να διατηρήσει την ανεξέλεγκτη σπατάλη στις ΔΕΥΑ, από τις μειοψηφίες.

    • Η μόνη μειοψηφία είναι αυτοί που μας κάθονται στο σβέρκο εδώ και τέσσερα χρόνια και στις 21/5 θα τους στείλει ο λαός στον αγύριστο.

    • Όντως ΣΧΟΛΙΟ, αριστερός είμαι. Με το αριστερό μουτζώνω τον εαυτό μου, όταν λαμβάνω τους λογαριασμούς του ιδιωτικού!!! ρεύματος, αερίου κλπ. Κάποτε παραλίγο να με ”ψήσουν” ότι όταν είναι πολλοί στο κόλπο πέφτουν οι τιμές, λόγω ανταγωνισμού. Μόνο που εδώ, δεν ισχύουν οι κανόνες του καπιταλισμού.
      Σήμερα (που βρέχει) δεν λέω αστεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης