Μεγάλη συναυλία χιπ χοπ στην “Κεντρική Πλατεία’ Reviewed by Momizat on . Το πιο δυναμικό label της urban μουσικής πηγαίνει το Hip Hop ένα βήμα παραπέρα και τολμάει το διαφορετικό την Κυριακή 15 Μαρτίου στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stag Το πιο δυναμικό label της urban μουσικής πηγαίνει το Hip Hop ένα βήμα παραπέρα και τολμάει το διαφορετικό την Κυριακή 15 Μαρτίου στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stag Rating: 0

Μεγάλη συναυλία χιπ χοπ στην “Κεντρική Πλατεία’

Μεγάλη συναυλία χιπ χοπ στην “Κεντρική Πλατεία’

tinΤο πιο δυναμικό label της urban μουσικής πηγαίνει το Hip Hop ένα βήμα παραπέρα και τολμάει το διαφορετικό την Κυριακή 15 Μαρτίου στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage στα Τρίκαλα.

Είσοδος: 8 ευρώ
6 ευρώ (προπώληση).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.
Ώρα έναρξης: 21.30 μ.μ

Έφτασε η πέμπτη εποχή της μουσικής και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Όλα τα καλά παιδιά του ελληνικού ραπ παρουσιάζουν τις νέες τους δουλειές ως μια μεγάλη καλλιτεχνική παρέα με το όνομα 5th Season Records. Με περισσότερα από 4.5 εκατομμύρια views, το ανεξάρτητο label συγκεντρώνει τα βλέμματα εντός και εκτός hip hop κοινότητας.

Οι Tiny Jackal, Νέα Τάξη Πραγμάτων (Λάγνης & Ιωσήφ Πρίντεζης) με Guest τους S.O.B ερμηνεύουν ζωντανά τις επιτυχίες τους, με τον DJ Rico στα πλατό να διαμορφώνει το ηχητικό background. Hip hop beats αλλά ζωντανά όργανα, ντύνουν ηχητικά την πιο cool πρόταση για ποιοτική hip hop μουσική σε αυτή την πόλη.

Αφήστε το σχόλιο σας