Μεγάλος αιρθμός αιτήσεων για μόλις 40 άτομα Reviewed by Momizat on . Τις 250 έφθασε ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν στο δήμο Τρικκαίων για τα 40 άτομα που θα προσληφθούν με 8μηνες συμβάσεις στις κοινωνικές δομές. Από την π Τις 250 έφθασε ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν στο δήμο Τρικκαίων για τα 40 άτομα που θα προσληφθούν με 8μηνες συμβάσεις στις κοινωνικές δομές. Από την π Rating: 0

Μεγάλος αιρθμός αιτήσεων για μόλις 40 άτομα

Μεγάλος αιρθμός αιτήσεων για μόλις 40 άτομα

Τις 250 έφθασε ο αριθμός των αιτήσεων που κατατέθηκαν στο δήμο Τρικκαίων για τα 40 άτομα που θα προσληφθούν με 8μηνες συμβάσεις στις κοινωνικές δομές.

Από την περασμένη Παρασκευή που ξεκίνησε η διαδικασία μέχρι και χθες, Τρίτη υποβλήθηκαν 250 αιτήσεις, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου.

Οι αρμόδιοι θεωρούν ότι ο αριθμός θα διπλασιαστεί.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος ζητά 13 άτομα για την καθαριότητα (υποχρεωτικής εκπαίδευσης), 7 άτομα για μάγειροι (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), 14 άτομα για βοηθοί βρεφονηπιοκόμων (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 6 άτομα βρεφονηπιοκόμων (τεχνολογικής εκπαίδευσης).

Όσοι και όσο τις επόμενες ημέρες επιθυμούν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να απευθύνονται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή