Μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαχείριση της κρίσης από επιχειρήσεις Reviewed by Momizat on . Τρόπους διαχείριση της κρίσης από τις επιχειρήσεις, άκουσαν και έμαθαν το βράδυ της Πέμπτης τρικαλινοί επιχειρηματίες. Στην εκδήλωση που διογράνωσε το Επιμελητή Τρόπους διαχείριση της κρίσης από τις επιχειρήσεις, άκουσαν και έμαθαν το βράδυ της Πέμπτης τρικαλινοί επιχειρηματίες. Στην εκδήλωση που διογράνωσε το Επιμελητή Rating: 0

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη διαχείριση της κρίσης από επιχειρήσεις

EPIMELITIRIO1 3 10 13Τρόπους διαχείριση της κρίσης από τις επιχειρήσεις, άκουσαν και έμαθαν το βράδυ της Πέμπτης τρικαλινοί επιχειρηματίες. Στην εκδήλωση που διογράνωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων με θέμα ακριβώς αυτό («Διαχείριση της κρίσης από τις επιχειρήσεις» μίλησαν οι:

Α. κ. Γεροντούκος Γεώργιος – Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΤΕΑΝ ΑΕ, Θέμα: «Βασικοί κανόνες χρηματοοικονομικής διαχείρισης σε περιόδους παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης»,

Β. κ. Μούζουλας Σπήλιος – Δ.Ν., Δικηγόρος, Θέμα: «Διαχείριση της κρίσης ρευστότητας της μικρομεσαίας επιχείρησης, Μηχανισμοί που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία».

Αρκετοί τρικαλινοί άκουσαν τις εισηγήσεις και σαφώς έχουν πια περισσότερα εφόδια. Αν και το κυρίαρχο είναι η ανάγκη να πέσει ρευστό στην αγορά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή