"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Μεγαλειώδης πορεία προς το Α.Τ. Ομονοίας για τη 19χρονη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χιλιάδες αλληλέγγυοι στη συγκέντρωση για την 19χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αστυνομικούς στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Συγκεντρώθηκαν αρχικά στο Μοναστηράκι και με πορεία κατευθύνθηκαν στο αμαρτωλό Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Στην κεφαλή της πορείας οι συμμετέχοντας κρατούσαν πανό που έγραφε: «ΕΛ(λ)ΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ».

Η πορεία είναι εξαιρετικά δυναμική με συνθήματα και παλμό. Καλέστηκε αφού οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης