ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ» Reviewed by Momizat on .     Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ» που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» (καλ/χνική δ/ν     Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ» που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» (καλ/χνική δ/ν Rating: 0

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ»

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ «ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ «ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α. ΚΑΣΙΩΛΑ»

 

 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ» που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα) στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.  Τη γενική καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος Αναστασία Κασιώλα, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι μαέστροι Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα.

 

Επί σκηνής, τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη Χορωδία Νέων και την Παιδική Χορωδία του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την προσκόμιση της δωρεάν πρόσκλησης, η οποία ισχύει για ένα άτομο, προσκομίζεται υποχρεωτικά στην είσοδο και δεν αντιστοιχεί σε αριθμημένη θέση.

Η διάθεση των δωρεάν προσκλήσεων εισόδου ξεκινά τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στη γραμματεία του Σωματείου της «Χορωδίας Τρικάλων», Αβέρωφ 23 & Πτολεμαίου, τηλ. 24310-38269, email: xorodia.trikalon@gmail.com

Από το Δ.Σ. της «Χορωδίας Τρικάλων»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή