Μεγαλοπρεπές μπλόκο στην κυβερνητική αξιολόγηση από τους τρικαλινούς δασκάλους Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη συμμετοχή και σαφή προσανατολισμό, οι τρικαλινοί δάσκαλοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στον χώρο έξω από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Αιτία, η π Με μεγάλη συμμετοχή και σαφή προσανατολισμό, οι τρικαλινοί δάσκαλοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στον χώρο έξω από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Αιτία, η π Rating: 0

Μεγαλοπρεπές μπλόκο στην κυβερνητική αξιολόγηση από τους τρικαλινούς δασκάλους

Μεγαλοπρεπές μπλόκο στην κυβερνητική αξιολόγηση από τους τρικαλινούς δασκάλους

Με μεγάλη συμμετοχή και σαφή προσανατολισμό, οι τρικαλινοί δάσκαλοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στον χώρο έξω από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.
Αιτία, η προσπάθεια διοργάνωσης ενός ακόμη σεμιναρίου στους διευθυντές για την περιβόητη αξιολόγηση, που, όπως σαφώς αναφέρει το ΔΣ του Συλλόγου «έχει σκοπό τις απολύσεις, τη μισθολογική και βαθμολογική καθήλωση των εκπαιδευτικών, την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών».

Χώρια που η σχετική ανακοίνωση για τα σεμινάρια έγινε μόλις λίγες ημέρες πριν κλείσουν τα σχολεία.
Ετσι, με μόλις 4 διευθυντές παρόντες, διεξήχθη το σεμινάριο. Δηλαδή, και οι διευθυντές έχουν την ίδια γνώμη, είναι ενάντια στην αξιολόγηση – τουλάχιστον όπως αυτή προωθείται – και συμπαρατάσσονται με τους συναδέλφους τους.

Η κατάσταση με την εκπαίδευση στα Τρίκαλα δεν είναι αυτή της πλειψηφιας κυβερνητικών παρατάξεων στις εκλογές, που ορισμένοι άμεσα σπεύδουν να καρπωθούν.
Είναι η παραίτηση της διευθύντριας για την αξιολόγηση, η παρεμπόδιση διοργάνωσης σεμιναρίου τον περασμένο Ιανουάριο, η ουσιαστική αποτυχία του σημερινού σεμιναρίου.

Και προφανώς, κάτι αλλάζει στη κοινωνία
Θανάσης Μιχαλάκης

daskaloi6 daskaloi1 daskaloi2 daskaloi3 daskaloi4 daskaloi5

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή