ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ – Tρικαλινή ομορφιά , θεσπέσιες γεύσεις,υπέροχοι άνθρωποι! Reviewed by Momizat on . Όταν τα “Μεζεδοκαμωματα” έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα το 1996 κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφταναν στο σημείο να ταυτιστούν αργότερα με μ Όταν τα “Μεζεδοκαμωματα” έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα το 1996 κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφταναν στο σημείο να ταυτιστούν αργότερα με μ Rating: 0

ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ – Tρικαλινή ομορφιά , θεσπέσιες γεύσεις,υπέροχοι άνθρωποι!

ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ – Tρικαλινή ομορφιά , θεσπέσιες γεύσεις,υπέροχοι άνθρωποι!

Όταν τα “Μεζεδοκαμωματα” έκαναν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα το 1996 κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφταναν στο σημείο να ταυτιστούν αργότερα με μια ολόκληρη περιοχή, όπως τα Μανάβικα.

Το παλιό χυτήριο λοιπόν, αφού αναστηλώθηκε με πολύ κόπο, έδωσε τη θέση του σε μια όμορφη παραδοσιακή ταβέρνα και ταυτόχρονα το σύνθημα για την αναβάθμιση μιας ολόκληρης συνοικίας.

Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύς καιρός, τα “Μεζεδοκαμώματα” διανύουν ήδη την τρίτη δεκαετία λειτουργίας τους και συνεχίζουν να προσφέρουν στο τρικαλινό κοινό εξαίσια πιάτα, όπως είναι το “Βασιλικό πιάτο”, το “αρχαίο έδεσμα” , η “φωλιά Πάντσο Βίλα”, η “σφολιάτα της Ευτυχίας”, “η σαλάτα δίχως όνομα” και τα “…πονηρά κεφτεδάκια!”.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή