Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων : Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον παιδόφιλο της Λάρισας Reviewed by Momizat on . Σε οκτώ [8] χρόνια κάθειρξη και 50 χιλ. πρόστιμο καταδικάστηκε σήμερα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στα Τρίκαλα ο Γεώργιος Παρίσης από την Λάρισα. Ο 70χρονος Σε οκτώ [8] χρόνια κάθειρξη και 50 χιλ. πρόστιμο καταδικάστηκε σήμερα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στα Τρίκαλα ο Γεώργιος Παρίσης από την Λάρισα. Ο 70χρονος Rating: 0

Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων : Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον παιδόφιλο της Λάρισας

paidofilos
Σε οκτώ [8] χρόνια κάθειρξη και 50 χιλ. πρόστιμο καταδικάστηκε σήμερα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στα Τρίκαλα ο Γεώργιος Παρίσης από την Λάρισα.
Ο 70χρονος Λαρισαίος, είχε συλληφθεί να φωτογραφίζει ανηλίκους στο κολυμβητήριο της Λάρισας, και κάθισε σήμερα στο “σκαμνί” του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Τρικάλων , με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.
Πρόκειται για τον Γεώργιο Παρίση, του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1943 στην Αγιά Λάρισας.
Ο 70χρονος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω προ καιρού από γονείς των ανήλικων αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες να τα φωτογραφίζει την ώρα που άλλαζαν ρούχα.
Η Αστυνομία που τον συνέλαβε αμέσως, είχε βρει στο σπίτι του πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αφήστε το σχόλιο σας