Μειωμένο τζίρο περιμένουν οι Τρικαλινοί έμποροι στις χειμερινές εκπτώσεις Reviewed by Momizat on . Το «φιλί της ζωής» περιμένουν οι έμποροι των Τρικάλων με την έναρξη των τακτικών χειμερινών εκπτώσεων οι οποίες θα ξεκινήσουν μέσα Ιανουαρίου . Από την πλευρά τ Το «φιλί της ζωής» περιμένουν οι έμποροι των Τρικάλων με την έναρξη των τακτικών χειμερινών εκπτώσεων οι οποίες θα ξεκινήσουν μέσα Ιανουαρίου . Από την πλευρά τ Rating: 0

Μειωμένο τζίρο περιμένουν οι Τρικαλινοί έμποροι στις χειμερινές εκπτώσεις

Katastima-570
Το «φιλί της ζωής» περιμένουν οι έμποροι των Τρικάλων με την έναρξη των τακτικών χειμερινών εκπτώσεων οι οποίες θα ξεκινήσουν μέσα Ιανουαρίου . Από την πλευρά τους οι περισσότεροι καταναλωτές μέσα από τις εκπτώσεις επιθυμούν να αγοράσουν τα απολύτως απαραίτητα, κυρίως στον τομέα ένδυσης – υπόδησης, δηλαδή ένα καινούργιο παντελόνι ή ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια για να βγάλουν τον υπόλοιπο του χειμώνα.Οι έμποροι των Τρικάλων ελπίζουν να λάβουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «ανάσα ζωής» μετά την πτώση των πωλήσεων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ δεν είναι λίγοι και οι απαισιόδοξοι, οι οποίοι εκτιμούν ότι το 2015 αρκετές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα βρεθούν προ του λουκέτου.
Πάντως σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων Χρήστο Μπλουγούρα “μειωμένο τζίρο περιμένουν οι έμποροι στις χειμερινές εκπτώσεις” και ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις από την γενική τάση.

KATASTHMATA XEIMERINA(XRISTOYGENNA)2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή