Μειώθηκε η παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, με κοινοποίηση στον αντιπρόεδρο του οργανισμού, για το θέμα της μερικής ακαρπίας στο ελαιόλαδο, απέστειλε ο πρόεδρος του ΑΣ Καλα Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, με κοινοποίηση στον αντιπρόεδρο του οργανισμού, για το θέμα της μερικής ακαρπίας στο ελαιόλαδο, απέστειλε ο πρόεδρος του ΑΣ Καλα Rating: 0

Μειώθηκε η παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή Καλαμπάκας

Μειώθηκε η παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή Καλαμπάκας

Επιστολή στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, με κοινοποίηση στον αντιπρόεδρο του οργανισμού, για το θέμα της μερικής ακαρπίας στο ελαιόλαδο, απέστειλε ο πρόεδρος του ΑΣ Καλαμπάκας «Μετέωρα». Ο κ. Δημ. Κόττης επικαλείται τα καιρικά φαινόμενα και ζητά την εύρεση προγράμματος (μέσω ΠΣΕΑ) για την καταβολή αποζημίωσης στους παραγωγούς. Η επιστολή έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ
Πρόεδρo ΕΛΓΑ
κ. Έξαρχο Βασίλειο
Κοινοποίηση προς Αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ
κ. Μποτό Αργύριο

Μετά το πέρας της συγκομιδής της ελιάς στην επαρχία Καλαμπάκας διαπιστώθηκε από το σύνολο των παραγωγών (μέλη του συνεταιρισμού και μη) δραματική μείωση της ποσότητας του ελαιόλαδου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή μας την άνοιξη του 2013.
Παρακαλούμε όπως προβείτε στις ανάλογες ενέργειες ώστε το φαινόμενο της μερικής ακαρπίας να συμπεριληφθεί σε κάποιο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής ένωσης (ΠΣΕΑ) για την καταβολή αποζημίωσης των παραγωγών.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Καλαμπάκας ΄΄ΜΕΤΕΩΡΑ΄΄
Κόττης Δημήτριος

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή