Μειώνεται η τιμή βαμβακιού από την ΕΑΣΤ Reviewed by Momizat on . Η Ένωση – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων λόγω της μεγάλης πτώσης στη διεθνή τιμή του εκκοκκισμένου βαμβακιού και της συνεχιζόμενης διολίσθησης του δολαρίου, α Η Ένωση – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων λόγω της μεγάλης πτώσης στη διεθνή τιμή του εκκοκκισμένου βαμβακιού και της συνεχιζόμενης διολίσθησης του δολαρίου, α Rating: 0

Μειώνεται η τιμή βαμβακιού από την ΕΑΣΤ

Μειώνεται η τιμή βαμβακιού από την ΕΑΣΤ

Η Ένωση – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων λόγω της μεγάλης πτώσης στη διεθνή τιμή του εκκοκκισμένου βαμβακιού και της συνεχιζόμενης διολίσθησης του δολαρίου, αποφάσισε να καθορίσει από την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 και μέχρι νεοτέρας, την τιμή του παραδοτέου βαμβακιού στα εκκοκκιστήρια του Μεγαλοχωρίου και των Σερβωτών στα 47 λεπτά το κιλό.

Κατ’ εξαίρεση δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς που έχουν παραδώσει βαμβάκι με ανοιχτή τιμή από την αρχή της εκκοκκιστικής περιόδου μέχρι και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 να τα κλείσουν στην τιμή των 49 λεπτών το κιλό.

Όσοι παραγωγοί το επιθυμούν, μπορούν να κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013, κατά τις εργάσιμες ώρες, προσερχόμενοι στα εκκοκκιστήρια.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24310-55421, 24410-51146.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή