Μειώσεις στο κόστος της ανανέωσης και δήλωσης κατοχής όπλων Reviewed by Momizat on . Η Ζ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σκοράδων ενημερώνει τους συναδέλφους κυνηγούς ότι κατόπιν ενεργειών της Κ.Σ.Ε και των Κυνηγετικών Οργανώσεων, Ομοσ Η Ζ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σκοράδων ενημερώνει τους συναδέλφους κυνηγούς ότι κατόπιν ενεργειών της Κ.Σ.Ε και των Κυνηγετικών Οργανώσεων, Ομοσ Rating: 0

Μειώσεις στο κόστος της ανανέωσης και δήλωσης κατοχής όπλων

Μειώσεις στο κόστος της ανανέωσης και δήλωσης κατοχής όπλων

Η Ζ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σκοράδων ενημερώνει τους συναδέλφους κυνηγούς ότι κατόπιν ενεργειών της Κ.Σ.Ε και των Κυνηγετικών Οργανώσεων, Ομοσπονδιών και Κυνηγετικών Συλλόγων επετεύχθησαν περαιτέρω μειώσεις στις ανανεώσεις δελτίων κατοχής όπλων. Η Ρυθμιστική Απόφαση ( ΦΕΚ 2154/Β/6-8-2014) δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Τόσο τα τέλη όσο και η Συνδρομή δεν φέρουν καμία απολύτως αλλαγή στα ποσά της προηγούμενης κυνηγετικής περιόδου και διαμορφώνονται ως εξής:

1 ανανέωση δελτίου κατοχής εμπρόθεσμα 3 ευρώ
2 αδήλωτα όπλα με πρωτοβουλία κατόχου 30 ευρώ
3 όπλα που έληξε η άδεια κατοχής με πρωτοβουλία κατόχου 15 ευρώ.
Επίσης, μέχρι στιγμής με απόφαση του ΥΠΕΚΑ ( 6/8/2014) για την έκδοση άδειας Θήρας οι κυνηγοί, που κατά τα προηγούμενα έτη είχαν δηλώσει στις άδειες Θήρας την κατοχή κυνηγετικού σκύλου, είναι υποχρεωμένοι να προσάγουν στους Κυνηγετικούς Συλλόγους φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας ή διαβατηρίου του σκύλου που δηλώνεται στην άδεια Θήρας όπου θα φαίνεται με σφραγίδα κτηνιάτρου η ημερομηνία του εμβολιασμού και το σκεύασμα που έχει χρησιμοποιηθεί για τη λύσσα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή