Μελέτες του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου περιμένουν δύο χρόνια για το άνοιγμα του LEADER Reviewed by Momizat on . Τουλάχιστον δύο χρόνια περιμένουν πότε να ανοίξει το πρόγραμμα LEADER έτοιμες μελέτες που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου για να δρομολογήσει π Τουλάχιστον δύο χρόνια περιμένουν πότε να ανοίξει το πρόγραμμα LEADER έτοιμες μελέτες που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου για να δρομολογήσει π Rating: 0

Μελέτες του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου περιμένουν δύο χρόνια για το άνοιγμα του LEADER

Μελέτες του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου περιμένουν δύο χρόνια για το άνοιγμα του LEADER

Τουλάχιστον δύο χρόνια περιμένουν πότε να ανοίξει το πρόγραμμα LEADER έτοιμες μελέτες που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου για να δρομολογήσει παρεμβάσεις. Οι προσκλήσεις φαίνεται να ανοίγουν τις τελευταίες ημέρες μετά από δίχρονη περίπου καθυστέρηση και ο Δήμος θα είναι από τους πρώτους που θα καταθέσει μελέτες για τη δρομολόγηση έργων, που θα μπορούσαν να βρίσκονται ήδη σε φάση υλοποίησης.

Πρόκειται για την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής διαδραστικής εφαρμογής κινητών συσκευών για την προβολή των τοπικών φυσικών και πολιτιστικών τουριστικών πόρων της περιοχής Ζαγοράς – Μουρεσίου, ένα ολοκληρωμένο ευφυές σύστημα έγκαιρης πυρανίχνευσης για το δάσος που θα λειτουργεί με κάμερες που θα δίνουν σήμα σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση πυρκαγιάς, τη μετασκευή του δημοτικού κτιρίου που στεγαζόταν το πρώην Δημοτικό Σχολείο Πουρίου σε χώρο μνήμης του Δ.Γ. Κασλά, τη συντήρηση και ανάδειξη του δικτύου πεζοπορικών διαδρομών (μονοπατιών) του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, αλλά και την αποκατάσταση του τοξωτού γεφυριού στην Τσαγκαράδα στη θέση Κακοσκάλι. Παράλληλα ο Δήμος θα προχωρήσει και σε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Βόλου στο πλαίσιο του έργου συντήρησης, σήμανσης και ανάδειξης δικτύου πεζοπορικών διαδρομών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή