Μελέτη για το κάπνισμα από το ΚΥ Φαρκαδόνας Reviewed by Momizat on . Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας με το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής & Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώνε Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας με το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής & Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώνε Rating: 0

Μελέτη για το κάπνισμα από το ΚΥ Φαρκαδόνας

Μελέτη για το κάπνισμα από το ΚΥ Φαρκαδόνας

Το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας με το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής & Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώνει μια μελέτη για το κάπνισμα. Στόχος της είναι η καταγραφή της συχνότητας του καπνίσματος στην περιοχή ευθύνης του Κ.Υ. Φαρκαδόνας και των παραγόντων που το διαμορφώνουν. Οι συνεργάτες του Κ.Υ. θα επισκεφθούν χωριά που ανήκουν στο Δήμο Φαρκαδόνας και θα ζητήσουν από τους συμπολίτες μας να απαντήσουν σε ορισμένες απλές ερωτήσεις. Στη μελέτη συμμετέχουν ενήλικες άνω των 18 ετών, είτε είναι καπνιστές είτε όχι.

Τα αποτελέσματα της μελέτης θα χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό των αντικαπνιστικών δράσεων, στα πλαίσια του γενικότερου προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της υγείας όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, και στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο χώρο του Κ.Υ. Φαρκαδόνας λειτουργεί δωρεάν Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος (Υπεύθυνη Γενική Ιατρός Επιμελήτρια Α’ κ. Βιολέτα Ροκά). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2433350200.

 

Μετά τιμής,

Η επιστημονική ομάδα του Κ.Υ. Φαρκαδόνας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή