‘’ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ’’ – Δήλωση παραίτησης-αποχώρησης του αντιπροέδρου Χρήστου Μπουλογεώργου Reviewed by Momizat on . Παραιτούμαι από αντιπρόεδρος και μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και αποχωρώ από το ‘’Μένουμε Τρίκαλα’’, διότι στην πράξη καταστρατηγήθηκε η Δημοκρατί Παραιτούμαι από αντιπρόεδρος και μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και αποχωρώ από το ‘’Μένουμε Τρίκαλα’’, διότι στην πράξη καταστρατηγήθηκε η Δημοκρατί Rating: 0

‘’ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ’’ – Δήλωση παραίτησης-αποχώρησης του αντιπροέδρου Χρήστου Μπουλογεώργου

‘’ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑ’’ –  Δήλωση παραίτησης-αποχώρησης του αντιπροέδρου Χρήστου Μπουλογεώργου

Παραιτούμαι από αντιπρόεδρος και μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και αποχωρώ από το ‘’Μένουμε Τρίκαλα’’, διότι στην πράξη καταστρατηγήθηκε η Δημοκρατία η οποία αντικαταστάθηκε, με αυθαίρετο τρόπο, από τη μονοκρατορία.

Εξαρχής η θέση μας ήταν ότι δεν θα έχουμε αρχηγό.

Έχουμε αντιαρχηγικές αντιλήψεις.

Σκεφτόμαστε και δρούμε συλλογικά. Δυστυχώς στην πράξη η θέση αυτή δεν τηρήθηκε.

Συγκρούστηκα με την μονοκρατορία σε αρκετά θέματα. Στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση της Επιτροπής στο Φρούριο στις 18.12.2018 το δίδυμο, ο ‘’αρχηγός’’ κι ο ‘’υπαρχηγός’’, αυθαίρετα, με εμπόδισαν, όπως το έπραξαν κι άλλες φορές, να θέσω θέμα συζήτησης και πρότασης ‘’Συμμετοχή των μελών μας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας’’.

Μου αφαιρούσαν, συνεχώς το λόγο.

Άρχισε μια λογομαχία κι ένας τσακωμός μεταξύ εμού και αυτών των δύο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια εμπόλεμη κατάσταση.

Αγωνιζόμουν να εκφράσω ολόκληρη την άποψη μου.

Το δίδυμο συνέχιζε να με παρακωλύει. Τότε εξανέστην και οργισμένος αποχώρησα από τη συνεδρίαση.

Κάνω γνωστό, ότι ποτέ δεν παραιτήθηκα από τα δικαιώματα μου. Σε κανέναν δεν τα μεταβίβασα, δεν τα εκχώρησα, ούτε τα απεμπόλησα.

Τα υπερασπίστηκα και ήθελα να τα ασκήσω ο ίδιος κατά την κρίση μου, τις ιδέες μου, τη συνείδηση μου, το ήθος μου, στο πλαίσιο των καταστατικών και της διακήρυξης του σωματείου.

Δεν επέτρεψα σε κανέναν να μου τα αφαιρέσει, να τα σφετεριστεί.

Δυστυχώς  το ‘’εγώ’’ ενός μέλους κυριαρχεί, καθοδηγεί και χειραγωγεί, το ‘’εμείς’’, εφαρμόζοντας αντιδημοκρατικές πρακτικές και ιεραρχική δομή, οργάνωση και λειτουργία.

Χρήστος Μπουλογεώργος

Σχόλια (3)

 • Ματίνα Κούκια

  Σύντροφε,
  Δεν είναι η πρώτη φορά που καταστρατηγήθηκε η Δημοκρατία.
  Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικαταστάθηκε από τη Μονοκρατορία.
  Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν τηρήθηκαν καταστατικές διαδικασίες.
  Δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίχτηκε με πάθος, το “εγώ” να καθοδηγεί το “εμείς”.
  Τότε όμως… μούγγα !!
  Είναι η πρώτη φορά, που η Μονοκρατορία και το Καπετανάτο εχει ονοματεπώνυμο.
  Η Ανοχή και η Σιωπή είναι Συνευθύνη και Συνενοχή!!

  Απάντηση
 • Λάθος Ματίνα

  Αγαπητή φίλη Ματίνα, αντιλαμβάνομαι την δικαιολογημένη πικρία σου, αλλά κάνεις λάθος όταν κτυπάς έναν απολωλότα που επανήλθε στο σωστό δρόμο, μετά από 2,5 χρόνια συνοδοιπορίας με ανθρώπους που εσύ τους πρότεινες και ο Χρήστος δεν τους γνώριζε κάν.
  Τό ότι ο Χρήστος δεν σε στήριξε, θαμπωμένος από την ευφράδεια λόγου του πολύξερου ηγεμονίσκου, αλλά στήριζε αθελά του το παλιό σύστημα, δεν αναιρεί και τις ευθύνες τις δικές σου και των άλλων βέβαια δημοκρατικών στοιχείων, που αφήσατε ένα ηγεμονίσκο να είναι στην ουσία όργανο του παλιού συστήματος που χρεωκόπησε τη χώρα, υποκρινόμενος τον προοδευτικό.
  Τα λάθη τα πληρώνουμε όλοι και δεν είναι η ώρα να δικαιώσουμε τούς εαυτούς μας, ρίχνοντας τις ευθύνες μόνο στους άλλους.

  Απάντηση
 • Διδυμότειχο Blues

  Τρύπα στη γεωγραφία, Διδυμότειχο μπλουζ
  Αδειανή φωτογραφία του παραλόγου η θητεία
  αγχωμένη μλκ Διδυμότειχο μπλουζ.

  Αρχηγός, υπαρχηγός Διδυμότειχο μπλουζ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή