"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.6 C
Trikala

Μεριβάκης καλεί Μπαγιώτη σε debate

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Θανάσης Μεριβάκης μίλησε στην  εκπομπή του Χ.Κοντού “Χαμηλές Πτήσεις” στο ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον κ. Μπαγιώτη.

Κατηγόρησε τον κ. Μπαγιώτη ότι δεν είχε το πολιτικό ανάστημα, εφόσον ήταν υποψήφιος Δήμαρχος να παραιτηθεί από πρόεδρος  των Σχολικών Επιτροπών, καθώς επίσης και ότι όλα αυτά τα χρόνια στην αντιπολίτευση δεν έχει κάνει καμία παρέμβαση. Επιπροσθέτως κάλεσε τον κ. Μπαγιώτη να μας ενημερώσει πότε επισκέφθηκε τα χωριά του Δήμου μας πέραν του  Γριζάνου.

Ερωτηθείς από τον κ. Κοντό για τα όσα ακούγονται , ότι φύγανε ορισμένοι Σύμβουλοι, ο κ. Μεριβάκης απάντησε με ειλικρίνεια  ότι ναι φύγανε, αλλά να περιμένουμε να δούμε πόσοι θα φύγουν από την ομάδα του κ. Μπαγιώτη, αφήνοντας αιχμές για εκπλήξεις.

Εν κατακλείδι ο Μεριβάκης προκάλεσε τον Μπαγιώτη µέσω της εκπομπής σε ένα ντιμπέιτ  για να έχουν οι δημότες ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε.

Ακούστε την συνέντευξη:Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου00:0000:00Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα Πάνω/Κάτω βέλος για να αυξήσετε ή να μειώσετε ένταση.

farkadonaday

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης