Μεσοχώρα Αχελώος – H απάντηση είναι μόνο μία: κατεδάφιση του φράγματος, διασφάλιση της ελεύθερης ροής του Αχελώου Reviewed by Momizat on . Πιστή στις διακηρύξεις της η κυβέρνηση της ΝΔ προετοιμάζει το έδαφος για μια ακόμη απόπειρα νομιμοποίησης και ολοκλήρωσης του έργου στη Μεσοχώρα, που φιλοδοξεί Πιστή στις διακηρύξεις της η κυβέρνηση της ΝΔ προετοιμάζει το έδαφος για μια ακόμη απόπειρα νομιμοποίησης και ολοκλήρωσης του έργου στη Μεσοχώρα, που φιλοδοξεί Rating: 0

Μεσοχώρα Αχελώος – H απάντηση είναι μόνο μία: κατεδάφιση του φράγματος, διασφάλιση της ελεύθερης ροής του Αχελώου

Μεσοχώρα Αχελώος – H απάντηση είναι μόνο μία: κατεδάφιση του φράγματος, διασφάλιση της ελεύθερης ροής του Αχελώου

Πιστή στις διακηρύξεις της η κυβέρνηση της ΝΔ προετοιμάζει το έδαφος για μια ακόμη απόπειρα νομιμοποίησης και ολοκλήρωσης του έργου στη Μεσοχώρα, που φιλοδοξεί να το ακολουθήσει το αντίστοιχο στη Συκιά και η “πολυπόθητη” εκτροπή.

Η βασική επιλογή, που ξεκίνησε το 2014 με κυβέρνηση Σαμαρά και συνεχίστηκε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είναι η τμηματική υλοποίηση των έργων, με τη συστηματική προβολή και “αξιοποίηση” των δήθεν οφελών που θα έχει η ενεργειακή πτυχή του έργου.

Χωρίς αμφιβολία, πάμε για ένα “θερμό” καλοκαίρι και φθινόπωρο και για μια ακόμη μάχη, που πρέπει και μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματική με τις προηγούμενες στην πολύχρονη ιστορία αυτού του αγώνα.

Στους σχεδιασμούς του κράτους και της ΔΕΗ η απάντηση είναι μόνο μία: κατεδάφιση του φράγματος, διασφάλιση της ελεύθερης ροής του Αχελώου, απαλλαγή της Μεσοχώρας από την αναγκαστική ομηρία, οριστική ακύρωση της εκτροπής.

[αλιευθέν από την σελίδα Μεσοχώρα Αχελώος]

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή