Μετάλλιο για τρικαλινή ποδηλάτισσα Reviewed by Momizat on . Ακόμη μια επιτυχία για την τρικαλινή αθλήτρια της ποδηλασίας, μετά το μετάλλιο που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στην Σπάρτη η Ματίνα Σούλιου αθλήτ Ακόμη μια επιτυχία για την τρικαλινή αθλήτρια της ποδηλασίας, μετά το μετάλλιο που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στην Σπάρτη η Ματίνα Σούλιου αθλήτ Rating: 0

Μετάλλιο για τρικαλινή ποδηλάτισσα

Μετάλλιο για τρικαλινή ποδηλάτισσα

Ακόμη μια επιτυχία για την τρικαλινή αθλήτρια της ποδηλασίας, μετά το μετάλλιο που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου στην Σπάρτη η Ματίνα Σούλιου αθλήτρια του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ έδειξε για ακόμη μία φορά το ταλέντο της, αυτή τη φορά στην πίστα κατακτώντας την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας κατηγορίας κορασίδων.

Συγκεκριμένα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε 30/31 Αυγούστου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα «όμνιουμ» στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών. Το όμνιουμ είναι ένα ολυμπιακό αγώνισμα ποδηλασίας πίστας που αποτελείτε από έξι ξεχωριστά αγωνίσματα και διεξάγετε σε δύο μέρες. Την πρώτη μέρα (αγώνισμα σκρατς – ατομική καταδίωξη – και αγώνας με αποκλεισμό) την δεύτερη μέρα (ατομική χρονομέτρηση – αγώνας μιας στροφής και τέλος αγώνας πόντων) ο ποδηλάτης που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο σύνολο των αγώνων αναδεικνύετε πρωταθλητής. Η τρικαλινή αθλήτρια αγωνίστηκε έχοντας σαν στόχο ένα μετάλλιο με μεθοδικότητα και υπομονή και τα κατάφερε.

pod pod1 pod2 pod3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή