Μετά από πόσες αακοινώσεις ένα έργο ακόμη ονομάζεται “νέο”; Reviewed by Momizat on . Κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται μια διαδικασία για ένα ή περισσότερα έργα, θα το ανακοινώνουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ε, εκλογές έρχονται, πολλά θα φαίνοντ Κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται μια διαδικασία για ένα ή περισσότερα έργα, θα το ανακοινώνουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ε, εκλογές έρχονται, πολλά θα φαίνοντ Rating: 0

Μετά από πόσες αακοινώσεις ένα έργο ακόμη ονομάζεται “νέο”;

Μετά από πόσες αακοινώσεις ένα έργο ακόμη ονομάζεται “νέο”;

Κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται μια διαδικασία για ένα ή περισσότερα έργα, θα το ανακοινώνουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ε, εκλογές έρχονται, πολλά θα φαίνονται τα έργα, οπότε προφανώς αποστέλλονται συνεχώς δελτία Τύπου με την πρόοδο των διαδικασιών. Αυτή τη φορά, ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα των δημοπρασιών για δύο έργα. Αλλά ο τίτλος, (Έργα προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας) όπως μας απεστάλη, και η εισαγωγή στο κείμενο, δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται όντως για νέα έργα. Όμως, πρόκειται απλώς για συνέχιση των διαδικασιών, ενώ έχoυν προηγηθεί ανακοινώσεις γιαα το έργο της Καλαμπάκας, τουλάχιστον άλλες δύο φορές: στις 22 Απριλίου για την ένταξή του και στις 30 Σεπτεμβρίου για την έγκριση διεξαγωγής του διαγωνισμού. Προφανώς θα ακολουθήσει και ανακoίνωση για υπογραφή των συμβάσεων με τους αναδόχους. Διαβάστε τι λέει επακριβώς το δελτίο Τύπου της Περιφέρεις Θεσσαλίας:

«Δύο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.468.000 ευρώ εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Τα έργα αυτά είναι:

– Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετέωρων στην Καλαμπάκα Τρικάλων – Κατασκευή Κτιρίου και Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου», προϋπολογισμού 3.070.000,00 €.

Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Εργασίες αναβάθμισης, συντήρησης, ελέγχου  πενταετίας  και επισκευής των εναέριων αναβατήρων Πήλιο1, Πήλιο2, Πήλιο3, Πήλιο4 και Πήλιο5, Χιονοδρομικού Κέντρου  Πηλίου», προϋπολογισμού: 398.000,00 €.

Μετά τις εγκρίσεις αυτές προχωρούνε άμεσα οι διαδικασίες για την υπογραφή των συμβάσεων κατασκευής».

 Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή