Μετά τα Τρίκαλα, υποσιτίζονται και 400 μαθητές της Καρδίτσας… Reviewed by Momizat on . Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την επιτυχία της. Το πρωτογενές έλλειμμα στη σίτιση μαθητών, έχει ήδη καταγραφεί σε ρεπορτάζ μας για τη σίτιση 200 μαθητών σε σχ Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την επιτυχία της. Το πρωτογενές έλλειμμα στη σίτιση μαθητών, έχει ήδη καταγραφεί σε ρεπορτάζ μας για τη σίτιση 200 μαθητών σε σχ Rating: 0

Μετά τα Τρίκαλα, υποσιτίζονται και 400 μαθητές της Καρδίτσας…

Μετά τα Τρίκαλα, υποσιτίζονται και 400 μαθητές της Καρδίτσας…

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την επιτυχία της. Το πρωτογενές έλλειμμα στη σίτιση μαθητών, έχει ήδη καταγραφεί σε ρεπορτάζ μας για τη σίτιση 200 μαθητών σε σχολείο των Τρικάλων, από Ινστιτούτο (αναλυτικά εδώ).
Πλέον, το πρόβλημα με αριθμούς χτύπησε προ πολλού και τη γειτονική Καρδίτσα. Σύμφωνα με τη σχετική είδηση από το δίκτυο της ΕΡΑ (στούντιο Καρδίτσας), βάσει των μη δημοσιευθέντων επισήμως – προς το παρόν – στοιχείων, 400 μαθητές σχολείων της Καρδίτσας, υποσιτίζονται. Ο συγκεκριμένος αριθμός προήλθε από την καταγραφή που έκαναν ο ίδιοι οι διευθυντές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καρδίτσας.

Δεν είναι ακριβής, προς το παρόν, αφού απομένει η πλήρης καταγραφή – μελέτη – αξιοποίηση των στοιχείων. Ή, μπορεί να είναι αριθμός των όσων παιδιών φανερά εμφανίζονται ως υποσιτισμένα. Όπως αναφέρεται και στην ertopen.com, «Αν κάνουμε την υπόθεση εργασίας ότι κάθε οικογένεια έχει άλλα 3 μέλη, τότε ο αριθμός των υποσιτισμένων πάει στα 1.200 άτομα. Αν θυμηθούμε πόσοι συμπολίτες μας έκαναν αίτηση στο Δήμο της Καρδίτσας για βοήθεια ως άποροι προκειμένου να μπουν στη λίστα διανομής τροφίμων της φιλεύσπλαχνης Ευρωπαϊκής Οικογένειας στην οποία ανήκουμε (πάνω από 10.000 άτομα), τότε καταλαβαίνουμε ότι η ανθρωπιστική κρίση δεν είναι ένας ακόμα όρος που εφευρέθηκε από την αντιπολίτευση αυτή της χώρας, αλλά πρόκειται για παράλυση της όποιας κρατικής μέριμνας και πρόνοιας. Αν επίσης, αποτυπώσουμε και την υγειονομική βόμβα που μας απειλεί, δεδομένου ότι το σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας (ας είναι καλά ο Άδωνις) καταρρέει, τότε καταλαβαίνουμε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα της κατοχικής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, στηρίζεται στην απόλυτη εξαθλίωση
(εκατομμύρια άνεργοι άνθρωποι και ανασφάλιστοι) και στον θάνατο(χιλιάδες οι απώλειες ανθρωπινών ζωών) δικών μας ανθρώπων. Συν- ανθρώπων».

Θανάσης Μιχαλάκης

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή