Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο… Reviewed by Momizat on . Άλλη μια φορά, βουλευτής της ΝΔ από τα Τρίκαλα επιχειρεί να δείξει ότι με ερώτησή του προωθεί δράσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας. Μόνο που αυτή η φτώχεια Άλλη μια φορά, βουλευτής της ΝΔ από τα Τρίκαλα επιχειρεί να δείξει ότι με ερώτησή του προωθεί δράσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας. Μόνο που αυτή η φτώχεια Rating: 0

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο…

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο…

Άλλη μια φορά, βουλευτής της ΝΔ από τα Τρίκαλα επιχειρεί να δείξει ότι με ερώτησή του προωθεί δράσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας. Μόνο που αυτή η φτώχεια, αυτή η ανεργία, έχει προέλθει ακριβώς από τα μνημόνια, που ο ίδιος και οι συνυπογράφοντες βουλευτές του ίδιου κόμματος ψήφισαν. Αυτή τη φορά, οτ θέμα είναι η ανεργία των νέων. Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο του Κ. Σκρέκα.

«Την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της αυξημένης ανεργίας των νέων, ζητά ο κ. Κώστας Σκρέκας. Μάλιστα ο Τρικαλινός βουλευτής της Ν.Δ. κατέθεσε μαζί με συναδέλφους του και σχετική ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας.

Μέσα από αυτή υιοθετεί και καταθέτει προτάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αύξηση της χρηματοδότησης των πολιτικών για τη νεολαία και την εκπαίδευση,  βελτίωση της πρόσβασης στην απασχόληση, την εκπαίδευση και την κατάρτιση, με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του αποκλεισμού,  προσαρμογή των επιχειρήσεων στις νέες εργασιακές απαιτήσεις με την κατάρτιση νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων,  ενίσχυση της χρηματοδότησης για ίση πρόσβαση όλων των παιδιών στην εκπαίδευση και μείωση της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου κ.α..

Παράλληλα καταθέτει και τις  προτάσεις της νεολαίας του Ε.Λ.Κ. για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων όπως η μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν άτομα κάτω των 30 ετών, η ενθάρρυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας, με τη θέσπιση προγραμμάτων υλικοτεχνικής υποστήριξης για τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων κ.α.».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή