Μετά τον τραυματισμό από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα, συνελήφθη κι «έφαγε» και πρόστιμο Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που πήγαν παράνομα για σκι στη Βασιλίτσα – Σε νοσοκομείο της Φλώρινας ο ένας εξ αυτών, που τραυματίστηκε απο χιονοστιβάδαΧειροπέδες π Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που πήγαν παράνομα για σκι στη Βασιλίτσα – Σε νοσοκομείο της Φλώρινας ο ένας εξ αυτών, που τραυματίστηκε απο χιονοστιβάδαΧειροπέδες π Rating: 0

Μετά τον τραυματισμό από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα, συνελήφθη κι «έφαγε» και πρόστιμο

Μετά τον τραυματισμό από χιονοστιβάδα στη Βασιλίτσα, συνελήφθη κι «έφαγε» και πρόστιμο

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που πήγαν παράνομα για σκι στη Βασιλίτσα – Σε νοσοκομείο της Φλώρινας ο ένας εξ αυτών, που τραυματίστηκε απο χιονοστιβάδα
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στους τέσσερις νεαρούς που πήγαν παράνομα για σκι στη Βασιλίτσα Γρεβενών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, χιονοστιβάδα καταπλάκωσε 27χρονο σκιέρ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, «Στη Δυτική Μακεδονία, 4 συλλήψεις και ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε ιδιώτες για αθλητική δραστηριότητα (σκι)».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, οι τέσσερις νεαροί, που διαμένουν σε διαφορετικές περιοχές (Θεσσαλονίκη, Γιάννενα κτλ), εν μέσω καραντίνας, είχαν νοικιάσει σπίτι σε χωριό των ορεινών Γρεβενών και από εκεί έκαναν τις εξορμήσεις τους για σκι το Σαββατοκύριακο, εκτός των ορίων του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή