Μετά το έναν αδερφό πέθανε και ο άλλος ιχθυοτρόφος στο Βαθύρρευμα Reviewed by Momizat on . Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας για δυο αδέρφια γνωστής οικογένειας του Βαθυρρεύματος, ιδιοκτητών του μοναδικού εκτροφείου πέστροφας της περιοχής. Μετά το θάνατο Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας για δυο αδέρφια γνωστής οικογένειας του Βαθυρρεύματος, ιδιοκτητών του μοναδικού εκτροφείου πέστροφας της περιοχής. Μετά το θάνατο Rating: 0

Μετά το έναν αδερφό πέθανε και ο άλλος ιχθυοτρόφος στο Βαθύρρευμα

Μετά το έναν αδερφό πέθανε και ο άλλος ιχθυοτρόφος στο Βαθύρρευμα

Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας για δυο αδέρφια γνωστής οικογένειας του Βαθυρρεύματος, ιδιοκτητών του μοναδικού εκτροφείου πέστροφας της περιοχής.

Μετά το θάνατο του ενός αδερφού (Δημήτριος Ρούσσας 56 ετών) τον περασμένο Φεβρουάριο, σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Τρικάλων και ο έτερος αδερφός Γεώργιος Ρούσσας 57 ετών.

Ο θάνατός του προήλθε απο παθολογικά αίτια, όπως και του πρώτου, όταν προ διημέρου αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή ασθένεια στο συκώτι και τον εισήγαγαν εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά η κατάστασης του ήταν μη αναστρέψιμη και τελικά υπέκυψε το απόγευμα της Παρασκευής.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Ιωάννα.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11 π.μ. απο το Ι.Ν. Αγίων Πάντων Βαθυρρεύματος.

Χ.Ψ. trikalaenimerosi.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή