Μετέωρα Τέχνης: Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος στον Πολιτιστικό Χώρο ΚΕΓΕ Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Μετεώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους δημότες του ότι στον πολιτιστικό χώρο του πρώην ΚΕΓΕ λειτουργεί θερινός δημοτικός κινηματογράφος Ο Δήμος Μετεώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους δημότες του ότι στον πολιτιστικό χώρο του πρώην ΚΕΓΕ λειτουργεί θερινός δημοτικός κινηματογράφος Rating: 0

Μετέωρα Τέχνης: Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος στον Πολιτιστικό Χώρο ΚΕΓΕ

Μετέωρα Τέχνης: Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος στον Πολιτιστικό Χώρο ΚΕΓΕ

Ο Δήμος Μετεώρων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους δημότες του ότι στον πολιτιστικό χώρο του πρώην ΚΕΓΕ λειτουργεί θερινός δημοτικός κινηματογράφος και είναι διαθέσιμος στους φίλους του κινηματογράφου και όχι μόνο. Στα πλαίσια του προγράμματος Μετέωρα Τέχνης 2021 απόψε στις 21:30 η πρώτη προβολή με την ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης».

Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη και κάτω από το δροσερό αεράκι της περιοχής θα απολαύσουμε όλοι μαζί μία ταινία που διαδραματίζεται στη γερμανοκρατούμενη Θεσσαλονίκη του 1942 ο Γιώργος δουλεύει μαζί με το γαμπρό του Βασίλη Τσιτσάνη σε ένα δικό τους ουζερί. Θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί την Εστρέα, ο έρωτας μεταξύ ενός χριστιανού και μιας Εβραίας, όμως, είναι απαγορευμένος με κάθε τρόπο. Κι ενώ οι ναζί κλιμακώνουν τις διώξεις τους, οι δυο νέοι θα ζητήσουν τη βοήθεια του διάσημου συνθέτη για να μπορέσουν να ξεφύγουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή