"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.1 C
Trikala

“Μεταγραφές Champions League” από τον Θοδωρή Χήρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις νέες υποψηφιότητες έρχονται να να ενδυναμώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πύλης Όραμα».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Χήρας, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο Γεώργιος Πλεξίδας του Θεοφάνη είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος, ένας πετυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας, με όρεξη για δουλειά ώστε να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει. Είναι 42 ετών, Υδραυλικός – Εγκαταστάτης Φυσικού Αερίου στο επάγγελμα, είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Μπρέντα και είναι πατέρας δύο τέκνων.Ο Γεώργιος Πλεξίδας σε δήλωσή του επισημαίνει πως:«Δηλώνω παρών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Πρόεδρος της Κοινότητας Γαρδικίου για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Θέλω να εργαστώ για την αναβάθμιση της περιοχής, πιστεύω στο όραμα που έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας και θα στηρίξω την προσπάθεια του συνδυασμού “Πύλης Όραμα” για το νικηφόρο αποτέλεσμα.»Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα στηρίζουν εξάλλου ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι Γαρδικιώτες: ο Ιωάννης Κουτσονάσιος, ιατρός και πρώην Αντιδήμαρχος που κατέρχεται στη Δ.Ε. Πύλης και ο Ευάγγελος Κουτής, Δημοτικός υπάλληλος που κατέρχεται στη Δ.Ε. Αιθήκων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Θεόδωρος Χήρας, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος


Η Δήμητρα Κεραμίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Δροσερό Τρικάλων. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Δασοπόνος του Τ.Ε.Ι Λάρισας και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Η Δήμητρα Κεραμίδα, ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας της Πύλης και με μοναδικό της στόχο ο Δήμος Πύλης να ξαναγίνει ισχυρός και να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αποδέχθηκε την πρόσκληση να θέσει
υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γόμφων στον συνδυασμό “Πύλης Όραμα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

Ο Νίκος Παντζάγιας, ένας δραστήριος άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πηγή Τρικάλων, όπου ζει σήμερα.

Ο Νίκος Παντζάγιας, ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα, έχει πρωταρχικό στόχο ο Δήμος Πύλης να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Με γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών του, αποδέχθηκε την πρόσκληση να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε.Γόμφων στον συνδυασμό “Πύλης Όραμα” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης