"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.4 C
Trikala

Μεταγραφή βόμβα Νίκου Σακκά – “Κλειδωσε” ο Χρήστος Μιχαλάκης στον Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κυρίαρχη προτεραιότητα την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων και την   διαχείριση καταστροφών που διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, όλα δείχνουν ότι “κλείδωσε η μεταγραφή” του Χρήστου Μιχαλάκη στον Δήμο Τρικκαίων.

Η μεγάλη προσφορά του στον τομέα αυτό όλα τα χρόνια που ήταν αντιπεριφερειάρχης οδήγησε τον δήμαρχο Νίκο Σακκά στην κατάθεση πρότασης συνεργασίας την οποία σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκε ο Χρήστος  Μιχαλάκης. 

Η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών λόγω καιρικών φαινομένων θα είναι το αντικείμενο της συνεργασίας τους.

Νεώτερα προσεχώς. 

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν υπάρχει καμία κόντρα το αποτέλεσμα έχει κριθεί από τα αποδυτήρια. Ο Μιχαλάκης είναι πολύ μπροστά κι η Χρύσα όσο και να προσπαθεί να τον αντιγράψει δεν μπορεί.Ήταν σίγουρη ότι τον εκτόπισε, αλλά τώρα τσουπ ο Μιχαλάκης ήρθε, από τον Δήμο.

  1. Η Χρύσα δεν μασάει. Μπήκε δυναμικά και με όρεξη, θα το προσπαθήσει όσο δεν πάει και θα πετύχει. Χρύσα είμαστε μαζί σου. O καθένας από τη θέση του και ότι μπορεί ας κάνει για το καλό του τόπου.

  2. Ποιος να μας το έλεγε πριν ένα χρόνο ότι αντί για τον Μιχαλάκη θα έχουμε αντιπεριφερειάρχη την Ντιντή?θα σε περνούσαν για τρελό..τώρα ας βολευτεί ως σωφέρ του Σακκά ( η άλλη μεγάλη έκπληξη!).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης