Μεταμεσονύκτια προβολή σήμερα από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Λύση στην κρίση από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο; Κι όμως, είναι δυνατόν! Αν έρθετε το βράδυ (πολύ βράδυ όμως!) της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2013 στον δημοτ Λύση στην κρίση από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο; Κι όμως, είναι δυνατόν! Αν έρθετε το βράδυ (πολύ βράδυ όμως!) της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2013 στον δημοτ Rating: 0

Μεταμεσονύκτια προβολή σήμερα από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Μεταμεσονύκτια προβολή σήμερα από την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων

Λύση στην κρίση από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο; Κι όμως, είναι δυνατόν!
Αν έρθετε το βράδυ (πολύ βράδυ όμως!) της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2013 στον δημοτικό κινηματογράφο, στον μύλο Ματσόπουλο, θα δείτε μια πρόταση που θα σας συναρπάσει.

Τέρμα οι αγωνίες για το αν θα πάτε στο εξωτερικό.

Τέρμα το άγχος.

Τέρμα η μιζέρια.

Εχουμε ΤΗΝ πρόταση.

Μια πρόταση για να ξεπεράσουμε την κρίση. Για την ακρίβεια… πολλές προτάσεις. Για πολλές τέχνες, για πολλά τερτίπια, για τον Ελληνα που ξεπερνάει τα προβλήματα, για τις καταστάσεις που είναι τραγικά κωμικές και απίθανα επαναλαμβανόμενες.

Το κλίμα των ημερών είναι γιορτινό, η χαρά αφθονεί, ο παλιός, ασπρόμαυρος ελληνικός κινηματογράφος προσφέρει λύσεις, γέλιο και μια μεταμεσνύκτια προβολή – στις 23.45 – για όλους εσάς με πολλή αγάπη (ωχ, λάθος, αυτό είναι άλλο πρότζεκτ).

Κι επειδή δεν θα κάνουμε μια προβολή μεταμεσονύκτια (ναι, καλά διαβάσατε) έτσι, μόνο για την προβολή, έχουμε κι άλλο:
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια (2 ευρώ για όλους, μέλη και μη μέλη – αλλά όποιος θέλει δίνει παραπάνω) θα προσφερθούν σε ίδρυμα της πόλης ή του νομού, που εσείς θα επιλέξετε. Και μάλιστα, για να μη φανεί ότι υπάρχει κάποια προτίμηση, στο διάλειμμα της προβολής θα επιλεγεί με κλήρωση το ίδρυμα.
Απλώς εμείς θα προσθέσουμε σε αυτήν εδώ την εκδήλωση (ελληνιστί, event) έναν κατάλογο με τα ιδρύματα που υπάρχουν. Αν θέλετε ή γνωρίζετε κάποιο άλλο, προτείνετέ το και θα το συμπεριλάβουμε στην κλήρωση.

Τι; Ρωτάτε ποια ταινία θα δείξουμε; Ε, αν τα λέγαμε όλα, ποια θα ήταν η μαγεία του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ’60, με άφθονο γέλιο, ατάκες επικές, gags, σουρεαλισμό και πολύ τρέξιμο;

Και όπως έλεγε το παλιό σλόγκαν του «Εσπερου» στη Θεσσαλονίκη… Οποιος φοβάται, πάει και κοιμάται…

ΥΓ: Συμπεριλαμβάνονται κρασί, τσιπς, μελομακάρονα και άφθονο γέλιο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή