Μετατροπή των Τρικάλων σε εμπορικό σταυροδρόμι μέσω του Ε-65 προτείνει ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Reviewed by Momizat on . Η πρόταση προβλέπει τη σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου με Τρίκαλα και Καρδίτσα, πράγμα που θα έκανε δυνατή την παράλληλη σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο Ε65 Η πρόταση προβλέπει τη σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου με Τρίκαλα και Καρδίτσα, πράγμα που θα έκανε δυνατή την παράλληλη σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο Ε65 Rating: 0

Μετατροπή των Τρικάλων σε εμπορικό σταυροδρόμι μέσω του Ε-65 προτείνει ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Μετατροπή των Τρικάλων σε εμπορικό σταυροδρόμι μέσω του Ε-65 προτείνει ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Η πρόταση προβλέπει τη σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου με Τρίκαλα και Καρδίτσα, πράγμα που θα έκανε δυνατή την παράλληλη σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο Ε65.

Η συγκεκριμένη πρόταση και ειδικότερα η σύνδεση με τα Τρίκαλα είναι και η πιο ενδιαφέρουσα από όλες δεδομένου του γεγονότος πως κάνει πραγματικότητα την σύνδεση μέσω αυτοκινητόδρομου των λιμανιών της Ηγουμενίτσας και του Βόλου.

Με το τμήμα της Εγνατίας Ηγουμενίτσα-Γρεβενά (Κηπουρειό), του Ε65 Γρεβενά (Κηπουρειό)-Τρίκαλα, το νέο τμήμα που προτείνει ο Αιγαίου (Τρίκαλα-Λάρισα) και το τμήμα του Αιγαίου (Λάρισα-Βόλος), δημιουργείται η πλέον θρυλική σύνδεση δύο σημαντικών περιφερειακών λιμένων που μέσω ενός διαπεριφερειακού οδικού άξονα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή