«Μετεόραµα Χριστουγέννων» όπως…. ξωτικά Reviewed by Momizat on . Όλα είναι έτοιµα για τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη µας. Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά η Καλαµπάκα έχει φορέσει τα γιορτινά της και περιµένει ντόπιους και επισκ Όλα είναι έτοιµα για τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη µας. Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά η Καλαµπάκα έχει φορέσει τα γιορτινά της και περιµένει ντόπιους και επισκ Rating: 0

«Μετεόραµα Χριστουγέννων» όπως…. ξωτικά

«Μετεόραµα Χριστουγέννων» όπως…. ξωτικά

Όλα είναι έτοιµα για τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη µας. Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά η Καλαµπάκα έχει φορέσει τα γιορτινά της και περιµένει ντόπιους και επισκέπτες να την απολαύσουν και να περάσουν ωραία Χριστούγεννα.

Η ιδέα να εναρµονιστεί ο Δήµος Καλαµπάκας µε τον «Μύλο των Ξωτικών», ο οποίος ανοίγει σήµερα τις πύλες του για το κοινό στον Μύλο Ματσόπουλου, λειτούργησε θετικά στο να διακοσµηθεί η πόλη µας νωρίτερα για τις φετινές γιορτές.
Ήδη, τα λαµπιόνια βρίσκονται στα δέντρα και αναµένεται να ανάψουν απόψε, ενώ έχει στηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου το µεγάλο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάτω από αυτό υπάρχουν το καρουζέλ, ένα µεγάλο φουσκωτό, ένα τραµπολίνο, µια πισίνα και φυσικά τα χριστουγεννιάτικο σπιτάκια.

Στην Πλατεία Ρήγα έχει αναρτηθεί και σχετική πινακίδα που ενηµερώνει για τον τίτλο των φετινών εκδηλώσεων, που είναι «Μετεόραµα Χριστουγέννων», όπως και για τη διάρκειά τους, από τις 29 Νοεµβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καλαμπάκας, σήμερα Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ. θα γίνει η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων
Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια έχουν τοποθετηθεί και στον πεζόδροµο της οδού Τρικάλων, ενώ ήδη στήνονται και παιχνίδια στην Πλατεία Δηµουλά, η οποία αναµένεται να πρωταγωνιστήσει στην βραδινή διασκέδαση της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.

KALAMBAKA-HROSTOYGENNA-STOLISMOS-1Ο Αντιδήµαρχος κ. Γιάννης Ζαρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τον στολισµό της πόλης για φέτος, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιηµένος από την πορεία των εργασιών και τόνισε πως καταβλήθηκε µεγάλη προσπάθεια από τον Δήµο, στο µετρό πάντα του δυνατού, για να είναι έτοιµη η πόλη για τα Χριστούγεννα.
Τις επόµενες ηµέρες αναµένεται ν’ ανακοινωθεί και το πρόγραµµα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που το έχει επιµεληθεί ο Δήµος µε τη συµµετοχή συλλόγων της ευρύτερης περιοχή µας.
Το σύνθηµα για τα Χριστούγεννα 2013 έχει δοθεί στην Καλαµπάκα και η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της.

(Πηγή tameteora.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή