Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τα Ξωτικά Reviewed by Momizat on . Με γοργούς ρυθμούς και με έντονο το στοιχείο του μαγικού παραμυθού, συνεχίζονται ακατάπαυστα οι εργασίες για την 4η διοργάνωση του «Μύλου των ξωτικών». Το μεγαλ Με γοργούς ρυθμούς και με έντονο το στοιχείο του μαγικού παραμυθού, συνεχίζονται ακατάπαυστα οι εργασίες για την 4η διοργάνωση του «Μύλου των ξωτικών». Το μεγαλ Rating: 0

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τα Ξωτικά

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τα Ξωτικά

Με γοργούς ρυθμούς και με έντονο το στοιχείο του μαγικού παραμυθού, συνεχίζονται ακατάπαυστα οι εργασίες για την 4η διοργάνωση του «Μύλου των ξωτικών». Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του, το πρωί της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου. Για 38 ημέρες (μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2015) το κέντρο της Ελλάδας γίνεται κέντρο και πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Ο ποταμός Αγιαμονιώτης και το «νησάκι» πίσω από τον ξακουστό μύλο Ματσόπουλου, έχουν διαμορφωθεί καταλλήλως. Με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον, υπήρξε ειδική μέριμνα για το πράσινο, το ποτάμι, την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τη δημιουργία της ανεπανάληπτης γιορτής. Οι νεράιδες και οι μάγοι ετοιμάζονται, τα παιχνίδια τοποθετούνται, το πνεύμα των φετινών Χριστουγέννων αρχίζει να ξυπνά, οι καλικάντζαροι θέλουν να κάνουν τις σκανδαλιές τους, οι μικροί φίλοι του μύλου ετοιμάζονται για το χαμόγελο, τη χαρά, τη ζεστασιά μιας πρωτοποριακής, όμορφης και πανελλήνιας γιορτής.
Οι δε εκδηλώσεις… πολλές και διαφορετικές, για όλους! Συνολικά, 178 τον αριθμό, με αρκετές εκπλήξεις και πολλές δράσεις, καθιστούν τα Τρίκαλα, τον μύλο των ξωτικών και τα Χριστούγεννα, τον μαγικό προορισμό και για φέτος!

 

Από το γραφείο Τύπου

xvwtika2 xwtika3 xwtika4 xwtika5 xwtika6 xwtika7

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή